Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Garner och Affleck kan återförenas

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: LIONEL HAHN / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Lindsay Shookus.
Foto: ROL-AZ-JUL/X17ONLINE.COM / ROL-AZ-JUL/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: HGB/X17ONLINE.COM / HGB/X17ONLINE.COM/ALL OVER PRESS X17 INC

Skådespelarna Ben Affleck och Jennifer Garner kan återförenas efter skilsmässan.

Enligt nya uppgifter ska paret ha hittat tillbaka till varandra.

– Ben ville aldrig skiljas och skulle absolut gå tillbaka till Jen på en sekund om hon ville ha honom, säger en uppgiftslämnare till In Touch. 

Skådespelarna Ben Affleck och Jennifer Garner bröt upp 2015 på grund av Ben Afflecks festande och alkoholmissbruk. Även om Jennifer Garner "extremt väl förstår hans kamp med alkoholmissbruk", så har hon blivit allt mer frustrerad över hans ständiga återfall.

Nu verkar dock paret ha hittat tillbaka till varandra, till och med så pass mycket att Jennifer Garner bjöd in Ben Affleck för att fira thanksgiving tillsammans med sig och barnen, Violet,  11, Seraphina, 8, och Sam, 5. 

– Jen vill tillbringa helgen hemma precis som de brukade göra. Hon tar honom tillbaka. Det är ett stort steg för dem, säger en vän till Ben Affleck till In Touch Magazine. 

LÄS MER: Därför skiljer sig Ben Affleck och Jennifer Garner 

"Ben ville aldrig skiljas"

Enligt uppgiftslämnaren ska Ben Affleck hoppas att återföreningen ska bli permanent. På senaste tiden har han dejtat "Saturday Night Live"-producenten Lindsay Shookus, men enligt uppgifter skulle han dumpa henne direkt om han kunde bli tillsammans med Jennifer Garner igen.

– Ben ville aldrig skiljas och skulle absolut gå tillbaka till Jen på en sekund om hon ville ha honom, säger uppgiftslämnaren till In Touch.

Även Lindsay Shookus ska vara medveten om Ben Affleck känslor för Jennifer Garner.

LÄS MER: Ben Affleck berättar själv om missbruket

– Hon trodde Ben var över Jennifer, därför att han övertygade henne om att det var så. Nu berättar hon för vännerna att hon vet att hans hjärta inte är hos henne,. Hon blev förkrossad, säger vännen till In Touch. 

Lindsay Shookus och Ben Affleck i stort bråk

Att Ben Affleck valde att tillbringa Thanksgiving med sin ex-fru ska ha lett till ett stort bråk.

Ben Affleck ska göra allt för att hamna i god jord hos sin tidigare hustru. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.