Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Oväntade uppgifterna: Kultserien på väg tillbaka

David Hasselhoff var en av stjärnorna i Baywatch.
Foto: BWP / STELLA PICTURES BWP
Pamela Anderson gjorde stor succé i Baywatch.
Foto: STELLA PICTURES/LFI/Avalon

Efter 22 år kan livräddarna vara på väg tillbaka till rutan.

Enligt sajten Deadline planerar produktionsbolaget bakom ”Baywatch” en comeback.

Kultserien ”Baywatch” trollband världen i tolv år mellan 1989 och 2001. Sen dess har repriserna fortsatt rulla men några nya avsnitt har det inte blivit.

Nu skriver sajten Deadline att produktionsbolaget Fremantle håller på att arbeta med en nystart av serien. Enligt uppgifterna pågår diskussioner med diverse kanaler och streamingtjänster om att sända serien.

Släpptes en film – sågades

2017 släpptes filmen ”Baywatch” med Dwayne Johnson och Zac Efron i huvudrollerna och redan då var det prat om en nystart för serien. Filmen blev dock långt ifrån en succé och nominerades i flera kategorier till kalkonpriset ”Razzie Awards.”

Ungefär samtidigt gjordes en remaster av alla tidigare avsnitt så de går att se i mer modern kvalitet.

– Om den remastrade versionen säljer bra och en ny publik hittar till ”Baywatch” så ger det oss en indikation på om en nystart kommer bli framgångsrik eller inte, sa Fremantle-chefen Bob McCourt till Deadline då.

Uppgifterna om den eventuella nystarten är fortfarande sparsmakade och inga skådespelare har kopplats till serien. 

Så det går fortfarande att hoppas på att de tidigare Baywatch-stjärnorna David Hasselhoff och Pamela Anderson ska dra på sig de röda dräkterna igen.

Ur arkivet: Linda Lampenius vägrade spela in kärleksscen med Hasselhoff

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.