Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oväntade kärleksparet – bilderna på kyssen

Artisten Lily Allen och ”Stranger things”-stjärnan David Harbour har hittat kärleken i varandra.
Artisten Lily Allen och ”Stranger things”-stjärnan David Harbour har hittat kärleken i varandra.Foto: LRNYC / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Efter att ha programlett lördagens ”Saturday night live” sågs det nykära paret pussas på New Yorks gator.Foto: LRNYC / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
David Harbour och Lily Allen.Foto: LRNYC / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN

Artisten Lily Allen och ”Stranger things”-stjärnan David Harbour har hittat kärleken i varandra.

Efter att ha programlett lördagens ”Saturday night live” sågs det nykära paret pussas på New Yorks gator.

Det har spekulerats om parets kärlek sedan i augusti, skriver Daily Mail. 

David Harbour, 44, – som spelar publikfavoriten Jim Hopper i Netflix-succén ”Stranger things” – har hittat kärleken i tio år yngre världsstjärnan Lily Allen, 34.

Paret, som kopplats ihop sedan i augusti, sågs på söndagen promenera tillsammans hand i hand på New Yorks gator, skriver Daily Mail. Kvällen innan hade David Harbour programlett ”Saturday night live” – humorshowen som ofta har gästande skådespelare och artister. Även där ska han ha stöttats av ”Hard out here”-artisten bakom kulisserna, skriver den brittiska tidningen.

Kunde inte hålla sig borta

David Harbour och Lily Allen verkar lyckliga och nykära, och ”Stranger things”-skådespelaren kunde inte hålla sig borta från sin nya flickvän. Istället passade han på att pussa henne på kinden medan de promenerade, för att sedan stanna till för en riktig kyss.

Lily Allen är sedan tidigare skild från Sam Cooper, som hon har barnen Ether, 7, och Marnie, 6, tillsammans med. Paret separerade redan 2015, efter fyra år som gifta, men det dröjde till förra året innan parets skilsmässa gick igenom.

– Vårdnaden om barnen var egentligen inget vi riktigt diskuterade, vi är båda goda vänner, barnen går i skola på lika avstånd från våra hem, så det fungerar, har Lily Allen sagt i en intervju med Loose women.

Ärliga erkännandet: ”Det är intressant”

Harbour och Allen ses tillsammans för första gången bara en dag efter skådespelarens ärliga erkännande i podcasten ”Blank” om att han är bipolär.

– Det är intressant med min version av det att jag aldrig har haft en episod när jag jobbar. På vissa sätt har jag kunnat se ett samband mellan mina egna kreativa energier när de är kanaliserade i någon form av arbete, och att det är när de inte är kanaliserade som de blir någon sorts galenskap, säger han i podcasten.

Här är alla kändisbebisarna:

Kändisparen som fick tillskott förra året.