Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oväntade kändisrelationen – i ”Gift vid första ögonkastet”

”Gift vid första ögonkastet” — Ett socialt experiment
Elina Rader gifter sig årets säsong av ”Gift vid första ögonkastet”.Foto: sVT
Och förhoppningen är att styvpappan Micke Rickfors själv ska sjunga på hennes bröllop.Foto: SVT
Årets säsong av programmet är den sjätte. Foto: SVT
Mikael Rickfors och Louise Raeder. Foto: OLLE SPORRONG
Mikael Rickfors i programmet.Foto: SVT

Singeln Elina har en specifik önskan inför sitt bröllop i ”Gift vid första ögonkastet”.

Nämligen en låt framförd av styvpappan och artisten Micke Rickfors.

– Jag har frågat mamma och Micke om dom skulle kunnat tänka sig att sjunga den på mitt bröllop, säger Elina i programmet.

Stockholmaren Elina Raeder, 33, är en av singlarna som söker kärleken i den sjätte säsongen av ”Gift vid första ögonkastet”. 

I programmet berättar Elina att hon tidigare haft problem med att hamna i rätt sammanhang för att hitta kärleken, då varken dejtingappar eller krogen faller henne i smaken.

– Det skulle inte falla mig in att ha en profil på Tinder. Jag vill inte se mig själv som en produkt i en webbshop, säger Elina i programmet. 

Artisten är ihop med Elinas mamma

Fastän Elina har en del kriterier, är hon allt annat än feg i kärlek. I tisdagens premiäravsnitt av SVT-programmet berättar hon om sin plan att säga ja till sin blivande make till en viss låt.

Nämligen ”Som stormen river öppet hav” framförd av ingen mindre än Micke Rickfors själv – som Elina har en familjerelation till.

Micke Rickfors är ihop med Elinas mamma.

– Då satt vi och småsjöng på ”Som stormen river öppet hav” och insåg att oj det är ju mammas snubbe som sjunger den här, säger hon i programmet.

Bröllopsönskan i SVT – Micke Rickfors

Balladen, från 1986, är en duett som Micke Rickfors spelade in tillsammans med Susanne Alfvengren. Vilket Elina inte hade en aning, fastän hon kände till låten.

– Jag trodde det var Tommy Nilsson som sjunger den. Det har jag alltid trott. Så jag har lyssnat mycket på den här under hela den här processen som har lett oss framtill där jag är i dag, säger hon i programmet och fortsätter:

– Så jag har frågat mamma och Micke om dom skulle kunnat tänka sig att sjunga den på mitt bröllop. Vi kan ju hålla tummarna att det kanske får bli så.

Se senaste avsnittet av Bara Nyheter:

Med bland annat svenska Maya är mästare på LoL.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.