Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Oväntade detaljen i sexscenerna i ”The Wolf of Wall Street”

Ur arkivet: Margot Robbie om sexscenerna
Margot Robbie och Leonardo DiCaprio – och Brad Pitt på ett hörn.
Foto: PETROS GIANNAKOURIS / AP TT NYHETSBYRÅN
Efter den här scenen fick Margot Robbie skärsår över hela kroppen.
Foto: Paramount Pictures

Margot Robbie fick skärsår över hela kroppen när de spelade in en sexscen i ”The Wolf of Wall Street”.

Nu avslöjar skådespelaren ytterligare en oväntad detalj om de intima scenerna. 

Att det finns en intimitetskoordinator i stora tv- och filmproduktioner är mer en självklarhet än ett undantag numera – men i succéfilmen ”The Wolf of Wall Street” fanns det även något oväntat bakom kulisserna. 

Margot Robbie, 32, är aktuell med filmen ”Babylon” i vilken hon bland annat slänger kläderna under en festscen. För radioprogrammet ”Fitzy & Wippa” berättar skådespelaren att hon var bekväm med att vara naken framför kameran eftersom att hon också var det i sin debutroll – när hon spelade mot Leonardo DiCaprio, 48, i just ”The Wolf of Wall Street”. 

– Du blir obrydd rätt fort. Det känns som en livstid men också som ett dimmigt minne. 

Hon har tidigare berättat att inspelningen av sexscenerna med Leonardo DiCaprio var ganska obekväm – eftersom att det var så många personer runtomkring. 

Margot Robbie om sexscenerna

I en scen har de sex på en stor hög med sedlar.  

– Jag fick miljoner med skärsår från alla de där pengarna. Det är inte så glamoröst som det låter. Kanske är riktiga pengar mjukare men fejkade pengar är som papper, berättade hon 2014 i The Daily Best.

Och nu avslöjar skådespelaren fler detaljer om inspelningen. Det fanns nämligen en hel kostymavdelning bara för könsperuker i ”The Wolf of Wall Street”. 

– Jag antar att folk gick in där och valde ut en. Det var fascinerande, säger hon radioprogrammet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.