Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Otrohetsskandalen i Let's dance avslöjad

En otrohetsskandal skakar ”Let´s dance” i England. 

Komikern Seann Walsh fångades på bild i The Sun när han hånglade med sin gifta danspartner – nu blir han dumpad av flickvännen i ett öppet brev.

”Hela den här affären har fått mig att påminna mig själv om att jag är en stark, kapabel person som nu är fri”, skriver Rebecca Humpries på Twitter.

En otrohetsskandal skakar just nu den engelska motsvarigheten till ”Let´s dance” – ”Strictly Come Dancing”.

Komikern Seann Walsh, 32, och hans danspartner Katya Jones, 29, fotograferades av paparazzifotografer under en festkväll i London nyligen, bilderna publicerades i The Sun.

Seann Walsh gav en offentlig ursäkt till sin flickvän, skådespelaren Rebecca Humphries, 31, och menade att druckit för mycket och begått ett misstag.

”Jag är innerligt ledsen för vad jag har gjort. Det här är ingen ursäkt, men det var en engångsföreteelse på fyllan vilket jag ångrar djupt”, skrev han på Twitter.

Katya Jones är sedan 2013 gift med dansaren Neil Jones, 35. Även hon bad om ursäkt offentligt.

”Jag är ledsen för den smärta jag har orsakat. Jag tänkte inte, det var ett misstag efter några drinkar. Jag älskar min make och vi är väldigt lyckliga tillsammans”, skrev hon på Twitter.

Dagen därpå lade Neil Jones upp en avklädd Instagrambild av sig själv vid en klippa, något som har startat spekulationer om att han har gjort slut och blivit singel.

 

LÄS MER: Maria Montazamis kärleksdrama – berättar om krisen i ”Let's dance” 

 

Seann Walsh dumpas av flickvännen i öppet brev

Nu bryter flickvännen Rebecca Humphries tystnaden genom ett öppet brev på Twitter, där hon menar att hon inte har fått någon personlig ursäkt av Seann Walsh.

Rebecca Humphries berättar hon att hon under flera veckors tid haft misstankar om att hennes pojkvän haft en affär med sin danspartner, men att han förnekat otroheten när hon konfronterat honom.

Enligt Rebecca Humphries var hon ensam hemma när hennes pojkvän skrev i ett sms att han och danskollegan helt oskyldigt skulle ta en kvällsdrink.

”Vi pratade och jag sa till honom, och det var inte första gången, att hans handlingar de senaste tre veckorna hade fått mig att tro att något opassande pågick. Han var aggressiv och kallade mig upprepade gånger för psycho, knäpp och sinnessjuk. Precis som han gjort oräkneliga gånger under vår relation när jag ifrågasatt hans olämpliga, sårande beteende”, skriver Humphries och fortsätter:

”Hela den här affären har fått mig att påminna mig själv om att jag är en stark, kapabel person som nu är fri, och inget offer. Jag har en röst och jag kommer att använda den genom att berätta om det här för kvinnor där ute som känner sig värdelösa och fast med den man de älskar. Tro på dig själv och dina instinkter. Det är mer än lögner. Det är kontroll. Berätta för några väldigt nära vänner som, om de liknar mitt underbara nätverk, kommer rycka in och ta hand om det praktiska och dig”.

 

https://www.instagram.com/p/BoqtCY6laJw/?utm_source=ig_embed

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BngK9_7BZVM/?taken-by=seannwalsh

 

https://www.instagram.com/p/BoGiMbIAlk9/?taken-by=mrs_katjones

LÄS MER: ”Let´s dance”-vinnarens bebislycka 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!