Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Otäck olycka under ”Fångarna på fortet”

Kenny Solomons otäcka skada
Foto: TV4
Kenny Solomons
Foto: TV4

Tess Merkel Solomons man, Kenny Solomons, skadade sig under inspelningen av "Fångarna på fortet".

Mitt i en utmaning klämde Solomons sitt könsorgan i ett av tävlingens redskap.

"Direkt efter inspelningen var min penis blå som himlen under denna sommar. Det gjorde ont men det gick bra", skriver Kenny Solomons i ett sms till Expressen. 

Kenny Solomons, 32, känd från Bredbandsbolagets reklam, men också som artist i Tony Irvings burleskshow "Wild things about love", deltar i fredagens avsnitt av "Fångarna på fortet".

I avsnittet råkar Solomons ut för en smärtsam incident då han klämmer sitt könsorgan i ett redskap under en av programmets tävlingar. 

Solomons viker sig av smärta då olyckan inträffar – men lagkamraten och artisten Sean Banan stöttar honom genom tävlingens gång.

– Herregud, aj!, skriker Kenny Solomons.

Sean Banan stöttar lagkamraten:

– Kom igen Kenny sluta inte!

"Pumpade med handikappad banan"

Sean Banan berättar att han i programmet uppmanar Kenny Solomons till att fortsätta att pumpa redskapet trots sin "handikappade banan".

– Det var vid ett tillfälle som den korkade engelsmannen klämde sitt könsorgan. Han fick ont, och jag sa bara: "Skit i den! För banan och fosterland, fortsätt pumpa!". Han fortsatte, det är en riktig engelsman, säger han.

Kenny Solomons berättar vidare om den smärtsamma händelsen.

"Direkt efter inspelningen var min penis blå som himlen under denna sommar. Det gjorde ont men det gick bra eftersom jag redan är omskuren", skriver han i ett sms.

https://www.instagram.com/p/BmlBG3Mg_Ew/?hl=sv&taken-by=kennysolomons

Tess Merkel om Kenny Solomons

Tess Merkel och Kenny Solomons gifte sig i fjol. Alcazar-sångerskan har skämtat om att Kenny Solomons ska bli hennes man redan från starten. I Expressens podcast "Livshjulet" berättade hon om dagen efter att paret hade träffats för första gången.

– Dagen efter skrev jag en lapp: "Jag stack för att planera vårt bröllop, om du har några ytterligare frågor, ring mig på detta nummer". Det var ju skrivet med 100 procent ironi, men han trodde att jag var allvarlig. Nu blir den där lappen väldigt vacker på något sätt, i och med att vi ska gifta oss och det blir på riktigt, tre år senare, säger Tess Merkel.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.