Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oscars och Estelles glada uppvisning

Prinsessan Estelle och prins Oscar busar hemma i vardagsrummet och kiknar av skratt när de får föräldrarna att visa sina lekfulla sidor.

– En upp och hoppa-grej, säger Estelle.

Kronprinsessfamiljen visar prov både på sina fysiska och teatraliska förmågor.

I ett videoklipp på Generation Peps Instagramsida sitter prins Daniel, 46, och kronprinsessan Victoria, 42, i sitt vardagsrum på Haga slott tillsammans med sina barn, prinsessan Estelle, 8, och prins Oscar, 4. Familjen har ingenting att göra.

– Så tråkigt, kan vi inte göra något annat? säger Estelle.

Lill-prinsessan föreslår att de ska leka en rörelselek där man hoppar över och kryper under varandra. 

– En upp och hoppa-grej som man kan göra med familj och kompisar.

Daniel ställer sig i plankposition med Oscar sittandes på ryggen, och Estelle kryper under och hoppar över honom. Hela den fysiska övningen utövas på vardagsrumsmattan och påhejas ivrigt av Victoria – men leken spårar ut när Daniel vinglar till och det får Oscar att tjuta av skratt. 

https://www.instagram.com/p/CCDhuvJIZv6/

Daniel & Victoria arbetar sida vid sida

I juli 2016 lanserades Generation Pep ­‑ ett initiativ av kronprinsessparet – med visionen ”alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.”

Plattformen digifritidts.se är en plattform framtagen av Generation Pep och Rädda Barnen, och innehåller rörelsepauser, pysseltips, spel, filmer anpassade för barn i låg- och mellanstadieåldern.

Sedan kronprinsessparet gifte sig 2010 är Genreration Pep ett av de projekt de jobbar ihop med.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.