Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oscars kärlekskamp med maken Peter Jöback

Oscar Jöback berättar nu om sin kärlekskamp med maken och artisten Peter Jöback.
Foto: JULIA DANSARIE
Oscar Jöback arbetar som personlig tränare och har ett fullspävkat schema.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
I det kommande numret av tidningen Topphälsa berättar Oscar Jöback om kärleken till sin make.

Nu öppnar artisten Peter Jöbacks make Oscar upp om parets kamp för att få äktenskapet att hålla.

I en artikel i kommande numret av tidningen Topphälsa berättar han om utmaningen i vardagen – och sin rädsla för närhet.

"Jag tror på att ge varandra utrymme och frihet, att följa våra drömmar på var sitt håll. Det går inte att vara rädd för att förlora varandra", säger Oscar Jöback.

På midsommarafton 2010 gifte sig artisten Peter Jöback, 46, med sin sambo, Oscar Nilsson, 41, på Cirkus i Stockholm.

I dag har de två döttrar tillsammans med ett kvinnligt par.


LÄS MER: Så får Peter och Oscar Jöback ihop vardagen


I en lång artikel i tidningen Topphälsa skriver Oscar Jöback, som arbetar som personlig tränare, dagbok över en vecka och berättar där om vardagen tillsammans med sin make och deras kärlek.

"Vi hinner inte alltid ses så mycket, men när vi ses har vi mycket att prata om. Jag tror på att ge varandra utrymme och frihet, att följa våra drömmar på var sitt håll", berättar han, och fortsätter:

"Det går inte att vara rädd för att förlora varandra. Att våga förlora har blivit en styrka för mig på senare år. Eftersom jag blev lämnad som barn har jag haft svårt att sätta mig i situationer där jag kan riskera att bli det igen".

Berättar om kärleken till Peter Jöback

Oscar Jöback berättar att om sina erfarenheter tidigare i livet. Om han hade jag en pojkvän som kom för nära så drog han sig ur. Men något hände när han träffade Peter Jöback.

"När jag träffade Peter så förändrades det. Han sa att jag måste ta fajterna, att vi måste kunna bråka utan att vara rädda för att förlora varandra", skriver han och fortsätter:

"Någon gång i början av vårt förhållande så bestämde vi oss att vara ifrån varandra en vecka för att fundera på vad den andra betydde. Vi fick inte ringa eller sms:a på hela veckan. När vi efter den veckan träffades på en restaurang så var det så självklart att vi skulle köra på tillsammans. Det är 14 år sedan och det är fortfarande vi. Och barnen. Min familj"


LÄS MER: Peter Jöback fick en dotter


Han summerar det hela med att hans livssituation i dag är mycket bättre. Bland annat har han fått kontakt med sin biologiska mor och sina syskon.

"I dag har jag kontakt med både henne och med mina tre systrar. Jag letar fortfarande efter min biologiska pappa, jag hoppas hitta honom snart. Jag vill att mina barn ska få hela min historia!"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.