Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Oscar, 21, avslöjar detaljer om relationen med Cecilia, 50

Oscar Enestad
Foto: /IBL / /IBL
Oscar Enestad, 21, och flickvännen Cecilia Dahlbom, 50, berättade tidigare i år om sin relation.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Cecilia Dahlbom vid Oscars sida under Melodifestivalen 2017.
Foto: OLLE SPORRONG

Den tidigare FO & O-sångaren Oscar Enestad, 21, och flickvännen Cecilia Dahlbom, 50, berättade tidigare i år om sin relation.

Nu uppges artisten vara klar för Melodifestivalen 2019 med en kärlekslåt om kampen för förhållandet och kärleken, skriver Aftonbladet.

"Jag älskar det, mina föräldrar gillar det inte", är en av textraderna enligt tidningen.

Tidigare FO&O-sångaren Oscar Enestad, 21, är klar för Melodifestivalen 2019, skriver Aftonbladet. 

Enligt uppgifter till tidningen kommer artisten att framföra en kärlekslåt som handlar om relationen med äldre flickvännen Cecilia Dahlbom, 50. 

Det var under Melodifestivalen 2017 som flickvännen syntes vid Oscar Enestads sida då hon satt i publiken och stöttade artisten på plats. Men paret höll länge sin relation hemlig.

Under sommaren började de visa upp kärleken mer öppet bland annat på sociala medier, men även då valde paret att inte prata om sin relation.

Berättade om relationen

I januari i år bröt de tystnaden och berättade för första gången öppet om kärleken.

– Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt. Det är inget konstigt alls, berättade Cecilia Dahlbom till Hänt då.  

I låten som Oscar Enestad kommer att framföra under Melodifestivalen nästa år kommer han enligt uppgifter att sjunga om kärlekshistorien och kampen för att få föräldrarnas förståelse och att acceptera henne.

En av raderna handlar om att föräldrarna inte är så förtjusta i relationen och hur han får kämpa för deras förståelse. "I love it, my parents don’t like it", lyder ett utdrag ur texten enligt uppgifterna till Aftonbladet.

– Det är en väldigt stark låt. Oscar kommer absolut att få sin första solohit med den, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.