Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Orups önskemål till TV4 – för att medverka

Ny säsong av "Så mycket bättre".
Orup anländer till Gotland.Foto: OLLE SPORRONG EXP
Orup tillsammans med Jill Johnson.Foto: OLLE SPORRONG EXP
Inspelningarna av ”Så mycket bättre” är i full fart.Foto: OLLE SPORRONG EXP

TV4-succén ”Så mycket bättre” firar ett decennium i rutan – och därför bjuder man in nygamla tittarfavoriter till programmet.

Thomas ”Orup” Eriksson var med för fem säsonger sedan, och för honom var det en förutsättning att man behövde göra färre låtar än tidigare.

– Det är vad jag har tid med, säger han.

2019 års upplaga av ”Så mycket bättre” blir lite annorlunda. Tidigare deltagarna Petter, Miss Li och Magnus Uggla kommer att vara bestående inslag i programmet – och sedan kommer man gästas av andra artister som också redan varit med i programmet.

En av dessa gästartister är Thomas ”Orup” Eriksson, som var med för fem säsonger sedan. Och för honom var det en förutsättning att man inte behövde göra lika många låtar som tidigare.

– För mig passar det bra. Det är alltid svårt att vara borta längre. Jag hade nog inte kunnat vara borta tio dagar nu, utan fem dagar är vad jag har tid med. Och det betyder att jag inte behöver göra så många låtar. Det tar ju flera månader, liksom. Förra gången gjorde jag sex låtar, den här gången blir det bara tre stycken.

Orups önskan – inför ”Så mycket bättre”

Orup menar också att han hade tre önskemål på låtar som han ville göra – och han fick allihop.

Är du nöjd med låtarna som du fått?

– Det är jag absolut, jag har till och med önskat dem. Och jag fick alla som jag önskade. Det känns jättebra.

Vad var det som gjorde att du tackade ja igen då?

– Ja, men tänk om man tackat nej. Då hade ju folk kunnat tro att man inte fått frågan. Så kan man ju inte ha det.