Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oron för Céline Dion efter bilderna

Céline Dion.Foto: PASCAL LEFLOCH / STELLA PICTURES
Céline Dion.Foto: PASCAL LEFLOCH / STELLA PICTURES
Céline Dion.Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES BESTIMAGE
Céline Dion och Rene Angelil.Foto: JACQUES BOISSINOT / AP TT NYHETSBYRÅN
Céline Dion.Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Modeälskande stjärnan Céline Dion har synts längst fram på modevisningarna i Paris under veckan.

Men bilderna som kablats ut på artisten får nu fansen att undra hur hon mår, då hon knappt går att känna igen, skriver Radar Online.

Samtidigt sågs Dion bryta ihop i tårar på en av modevisningarna.

"My heart will go on"-artisten Céline Dion, 50, är en av många kända ansikten som har frekventerat på modeveckan i Paris. Dion har synts längst fram på olika modevisningar, och förvånade många när hon grät på modehuset Valentinos visning. Detta efter att ha varit 30 minuter sen till visningen, något som gjorde att alla fick vänta på henne för att det skulle kunna börja, skriver CTV News.

Men det är inte bara stjärnans känslostormar som kan oroa hennes fans. Under modeveckan har det spridits bilder på Céline Dion i olika extravaganta klädval, skrattandes och skämtandes med vänner – men fansen känner knappt igen henne.

 

 

Fansen oroas över stjärnans hälsa

Det glada humöret till trots är nu fans oroade för stjärnans hälsa, skriver Radar Online. Céline Dion är smalare än någonsin på de nya bilderna, och ser annorlunda ut från tidigare, skriver sajten.

Stjärnan verkar fortfarande sörja maken René Angelil, som gick bort i cancer för tre år sedan, 73 år gammal. På Instagram hyllade Céline Dion sin bortgångne make bara någon vecka innan resan till Paris för modeveckan.

"Min älskade René... du är alltid med mig... och kommer alltid att vara det" skrev Céline Dion till bilden.

 

 

 Makes fruktansvärda sjukdomskamp 

Céline Dion har tidigare berättat om sin makes fruktansvärda sjukdomskamp de sista åren. Angelil led av strupcancer, och kunde inte äta eller dricka normalt på flera år, utan fick allt intravenöst.

– Han lärde mig allting. Han är den enda man jag har sett. Den enda man jag har älskat. Den enda mannen jag har kysst, berättade Céline Dion i intervjun.