Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oron för Britney Spears efter sammanbrottet

Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES
Foto: JERRY PEREZ PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Foto: MAP / SPLASH NEWS / MAP / SPLASH NEWS/ALL OVER PRESS SPLASH NEWS
Foto: MIGUEL AGUILAR, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: MAC/FAME PICTURES / STELLA PICTURES

Britney Spears har haft en återkommande show i Las Vegas, innan hon lades in på psykiatrisk klinik.

Men trots att stjärnan är ute från kliniken så kommer hon inte återvända till Las Vegas eller stå på scen under lång tid – om någonsin.

– Jag vill inte att hon ska jobba igen förrän hon är redo, både fysiskt, psykiskt och när det gäller engagemang. Om hon aldrig kommer till den punkten, så gör hon inte det, säger Britney Spears manager Larry Rudolph till TMZ.

Världsstjärnan Britney Spears, 37, går igenom en jobbig period i livet. Efter att hennes pappa drabbats av en svår sjukdom valde hon att ställa in sin återkommande show i Las Vegas, och har efter det också lagts in på psykiatrisk klinik för sin mentala hälsas skull.

Spears manager Larry Rudolph har varit med stjärnan länge under hennes karriär, och menar att ”Toxic”-stjärnan inte är i form att jobba under en lång tid framöver.

– Från vad jag har förstått är det tydligt för mig att hon inte borde gå tillbaka till Vegas-showen, inte i den närmaste framtiden och möjligen aldrig någonsin, säger han till TMZ.

Ställde in hela Las Vegan-showe

Larry Rudolph har inget att göra med att artisten har förmyndare, och får inte veta mer om hennes hälsa och välmående än vad som krävs för att han ska kunna göra sitt jobb som manager. Larry Rudolph säger att Britney Spears hade kommit långt med sina repetitioner inför Las Vegas-showen innan hon ställde in allt.

– Det var den perfekta stormen. Vi fick dra tillbaka hennes show för hennes mediciner slutade fungera och hon var upprörd över sin pappas sjukdom, berättar han för TMZ.

Managern förklarar att det alltid har varit upp till artisten själv om hon vill arbeta eller inte.

– Förra sommaren, när hon ville turnera, då ringde hon mig varje dag. Hon var förväntansfull. Hon har inte ringt mig på flera månader. Hon vill uppenbarligen inte uppträda just nu.

Managerns oro för Britneys framtid

Han är också noggrann med att poängtera att han inte vill att Spears ska arbeta förrän hon känner att hon mår bra – och erkänner att han är osäker på om hon någonsin kommer kunna uppträda som artist igen.

– Jag vill inte att hon ska jobba igen förrän hon är redo, både fysiskt, psykiskt och när det gäller engagemang. Om hon aldrig kommer till den punkten, så gör hon inte det. Jag har ingen önskan eller möjlighet att få henne att börja jobba igen. Jag finns bara här för henne när hon vill jobba. Och, om hon någonsin vill jobba igen, så finns jag här för att säga om det är en bra eller dålig idé.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.