Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan fick hjälp med lyxhuset i Beverly Hills

Hertiginnan Meghan delar med sig av filmen från sonens ettårsdag.
Prins Harry och hertiginnan Meghan letar hus i Los Angeles.
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Oprah Winfrey har hjälpt dem hitta ett lyxhus att bo i under tiden.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Prins Harry och hertiginnan Meghan har sedan de kom till Los Angeles bott i en gigantisk lyxvilla som vännen Oprah Winfrey har styrt upp, enligt Daily Mail.

Under tiden som de letar efter ett eget ställe kan de njuta av ett av stadens mest eftertraktade lägen samtidigt som de skyddas av en privat vaktstyrka.

När Harry och Meghan lämnade Storbritannien och det brittiska kungahuset under dramatiska former tidigare i år tog de sin tillflykt till Kanada. 

Precis innan coronakrisen gjorde det omöjligt att resa flyttade de dock till USA och Los Angeles. Där har de har sagt att de vill slå sig ner och är nu på jakt efter ett lyxhus i 100-miljonersklassen.

Under tiden som de letar har de bott i ett lyxhus värt motsvarande drygt 176 miljoner kronor, avslöjar nu Daily Mail. Huset tillhör en Hollywoodproducent och kontakten med prinsparet ska ha skett genom den gemensamma vännen Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey är god vän till paret

Tv-stjärnan är god vän till Harry och Meghan och de tre arbetar just nu tillsammans på en dokumentärserie.

Huset som de för till fället bor i ligger i ett exklusivt gated community, kallat Beverly Ridge, i Beverley Hills och har åtta sovrum och tolv badrum, enligt Daily Mail.

Det ligger avsides och vaktas av ägarens privata vaktstyrka. En källa säger till tidningen att paret försökt gå under radarn sedan de kom till Los Angeles.

Huset i Beverley Hills har pool och trädgård med utsikt över staden.
Foto: Google Maps
Beverly Ridge är ett gated community och huset där Meghan och Harry bor ska dessutom ha en egen vaktstyrka.
Foto: Google Maps

– Beverly Ridge är ett perfekt ställe för att hålla sig borta. Grannarna är till största del gamla pengar och megarika affärstyper, snarare än nöjesbranschens skvaller. Läget är ett av de vackraste och mest eftertraktade i Los Angeles, säger källan, till Daily Mail.

Jakten på ett eget lyxhus i Los Angeles

New York Post har tidigare skrivit att Harry och Meghan, med sonen sonen Archie, ett år, är mycket ivriga att hitta ett passande hem och letar efter hus i prisklassen mellan 10-20 miljoner dollar.

Sonen Archie fyllde ett år tidigare i veckan. Här med mamma Meghan på en bild från i höstas.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Enligt The Sun ska paret ha med ett ”mormors-annex” på kravlistan för det nyande boendet. Meningen är Meghans mamma Doria Ragland ska kunna flytta in.

– Meghan litar inte på många människor, och Doria är hennes klippa, säger en uppgiftslämnare till tidningen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.