Opererad sex gånger efter "Gladiatorerna"

Sandra Nordins liv efter "Gladiatorerna" har varit tuff.
Foto: Tv4 / FREDRIK / FICTIONAL ROOM
Sandra Nordin har opererats sex gånger efter sin medverkan i "Gladiatorerna".
Foto: Tv4 / FREDRIK / FICTIONAL ROOM
Efter en knäoperation drabbades Sandra av blodförgiftning och tvingades operera knät ytterligare fem gånger. 32 dygn stannade hon på sjukhuset innan den mest akuta faran var över.
Foto: Privat

Utmanaren Sandra Nordins tid efter "Gladiatorerna" blev hennes livs kamp.

Efter sin medverkan har hon tvingats till sjukhusvistelse i 32 dygn och sex operationer, något som Eskilstuna-Kuriren först rapporterade om.

– Jag har ingenting kvar av mitt gamla liv, säger hon.

I kväll syns utmanaren Sandra Nordinm 28, ta upp en hård fajt i TV4:s "Gladiatorerna" mot gladiatorn Bullet.

Men det tittarna inte får se är Sandra Nordins tuffa tid efter tv-inspelningarna i november.

– Det var en rejäl knockout så nu är jag sjukskriven på heltid och försöker rehabilitera mig.

Efter de avslutade inspelningarna genomförde 28-åriga Sandra Nordin en operation av sitt knä. Hon hade en utsliten menisk som under lång tid gjort sig påmind – och den sista november lades hon in på sjukhus för att genomföra en titthålsoperation.

En operation som skulle få oanade konsekvenser.

– Ett dygn efter operationen vaknade jag mitt i natten och kände värk och svullnad i knät. Jag kände att allt var på väg att gå åt helvete, så jag ringde 112.LÄS MER: Sanningen bakom Alexandra Brings skada i "Gladiatorerna"32 dygn på sjukhus

Trots färd till akuten ville läkarna inte ta emot henne – utan skickade tillbaka henne hem. Men en vecka senare kraftsamlade Sandra tillsammans med sina vänner för att bli mottagen på akuten.

– Det visade sig att jag hade fått bakterier i knät som hade kommit in under operationen. De hade spridit sig i kroppen, eftersom jag aldrig fick vård, och jag drabbades av blodförgiftning.

Ytterligare fem operationer krävdes för att göra rent knät. Och det tog 32 dygn på sjukhus innan den mest akuta faran var över.LÄS MER: Daniel och Malin blev ihop i TV4:s "Gladiatorerna""I kväll är det fest"

Nu kretsar Sandras liv kring att stegvis bli bättre.

– Min kropp går upp och ner. Psykiskt är det jobbigt, man har svårt att motivera sig att gå och träna till exempel. Men det krävs ju för att återfå full förmåga. Men det känns som att ingenting finns kvar av mitt gamla liv, berättar Sandra.

Men just på lördag kväll är Sandras liv glädjefyllt. Hon ska träffa vänner och familj på krogen i Eskilstuna – och se avsnittet av "Gladiatorerna" live på storbildsskärm.

– I kväll är det fest som gäller, det är allt jag tänker fokusera på.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.