Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

One Directions mystiska drag får fansen att undra

One Direction tog paus 2015 – men är de på väg tillbaka?
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Tidigare medlemmen Zayn Malik följs nu återigen av alla sina tidigare bandkamrater på Twitter.
Foto: DANIEL ROBERTSON / DANIEL ROBERTSON/STARTRAKSPHOTO. STARTRAKS PHOTO
One Direction som kvartett 2015.
Foto: CHARLES SYKES / AP INVISION
Liam Payne hintar om ett projekt inför tioårsjubileumet i en intervju med The Sun.
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/IMAGE PRESS AGENCY/AVALON.RED
Harry Styles vill inte hålla återföreningen över videolänk.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Louis Tomlinson tycker att bandet vore korkade om de inte återförenas.
Foto: 1D/SPLASH NEWS / 1D/SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Niall Horan vill återförenas med One Direction.
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
1 / 7

I juli firar pojkbandssensationen One Direction sitt tioårsjubileum – och nu har fans börjat undra om bandet kommer återförenas tills dess.

One Direction-medlemmarna, som tog paus i slutet av 2015, har alla nyligen följt tidigare bandmedlemmen Zayn Malik på Twitter, skriver Daily Mail.

– Vi har ett tioårsjubileum som kommer, så vi har snackat mycket allihopa de senaste veckorna, säger Liam Payne i en intervju med The Sun.

Efter fem intensiva år som band, med fem album och fler världsturnéer än man kan räkna, gick One Direction på paus i slutet av 2015. Sedan dess har bandmedlemmarna Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson och Liam Payne alla hunnit släppa soloalbum – två var i fallet Styles och Horan – och åka på egna turnéer.

Men den 23 juli firar One Direction tio år som band, något som nu har fått fansen att hoppas på en återförening. Sedan de gick på paus har alla medlemmarna varit tydliga med att de kommer uppträda tillsammans som band igen i framtiden, även om det varit omöjligt att få svar på frågan ”När?”.

Inför tioårsjubileet verkar något dock vara i görningen – speciellt eftersom alla de fyra bandmedlemmarna, och One Directions officiella konto, valde att följa tidigare bandmedlemmen Zayn Malik på Twitter igen. Malik valde att lämna bandet mitt under deras On the road again-världsturné i mars 2015, efter flera svåra ångestattacker under bandets konserter, och har även han fått en framgångsrik solokarriär. Men att Malik nu följs på Twitter av sina gamla bandvänner får fansen att höja på ögonbrynen och undra vad som komma skall.

One Direction-medlemmarnas mystiska kommentarer

I Carpool Karaoke med James Corden tog Niall Horan ett lögndetektortest, och erkände att han vill återförenas med One Direction, medan Louis Tomlinson i en annan intervju sagt att ”vi vore korkade om vi inte återförenades”.

I en videolänk-intervju med Harry Styles konstaterar artisten att bandet inte trodde de skulle behöva fira sitt tioårsjubileum i karantän.

– Jag vet inte om det är den återföreningen vi hade tänkt oss, jag vet inte om det är rätt sätt att göra det på, säger Harry Styles.

Liam Payne hintar ännu tydligare om att något är i görningen, i en intervju med The Sun.

– Vi har ett tioårsjubileum som kommer, så vi har snackat mycket allihopa de senaste veckorna, vilket har varit väldigt härligt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.