Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

One Direction-Zayn i bråk med Gigi Hadids mamma

Zayn Malik och Gigi Hadid har en dotter tillsammans. Nu har Zayn hamnat i en infekterad konflikt med Gigis mamma, Housewife-profilen Yolanda Hadid.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP/ TT
Yolanda Hadid anklagar Zayn Malik för att ha slagit henne.
Foto: ROBERT O' NEIL / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES

Den brittiske popstjärnan Zayn Malik anklagas för att ha slagit sin flickvän Gigi Hadids mamma: dokusåpaprofilen Yolanda Hadid.

Enligt TMZ funderar Yolanda Hadid på att polisanmäla den före detta One Direction-sångaren.

Zayn Malik förnekar slagen – men bekräftar att ”hårda ord” utväxlats.

Modellen Gigi Hadids mamma Yolanda anklagar Zayn Malik för att ha slagit henne och funderar på att polisanmäla artisten, uppger källor för TMZ. 

Zayn Malik och Gigi Hadid har ettåriga dottern Khai tillsammans. I ett twitterinlägg bekräftar han att det har utväxlats hårda ord, men han förnekar att han skulle ha slagit Yolanda.

– Jag förnekar kraftfullt att jag skulle ha slagit Yolanda Hadid. För min dotters skull kommer jag inte gå in på några ytterligare detaljer. Jag hoppas att Yolanda omvärderar sina falska anklagelser och i stället försöker läka våra familjeproblem privat, utvecklar han för TMZ. 

Bekräftar konflikt 

I twitterinlägget skriver Zayn Malik att det handlar om en konflikt som han har haft med ”en av min partners familjemedlemmar som kom in i vårt hem när min partner var borta för några veckor sedan.” Han går inte in exakt vad konflikten handlar om, men han skriver att den har sin grund i hans försök att skapa en uppväxtmiljö för dottern utanför offentligheten. 

”Detta är och borde fortfarande vara en privat fråga, men det verkar som att det för tillfället är stor splittring. Trots mina försök att få oss att återgå till en fridfull familjemiljö, som skulle möjliggöra för mig att vara medförälder till min dotter på det sättet som hon förtjänar, så har det här 'läckts' till pressen”, skriver Zayn Malik.

Zayn Malik och Gigi Hadid har varit väldigt hemlighetsfulla kring allt som rör dottern och har aldrig visat upp några bilder på henne i sociala medier. I ett öppet brev har Gigi Hadid vädjat till paparazzis att respektera deras beslut kring dotterns privatliv.

”Ni vet att vi aldrig har lagt ut någon bild på vår dotter i sociala medier. Vår önskan är att hon själv ska få bestämma när hon är tillräckligt gammal om hon vill synas offentligt eller inte”, skrev hon bland annat då.

Trots det delade Yolanda Hadid med sig av bilder på sitt barnbarn på Instagram i september, då Khai fyllde ett år.

https://www.instagram.com/p/CUAxUrgJ7kl/?utm_source=ig_embed

Zayn Maliks och Gigi Hadids bebislycka

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.