One Direction-stjärnans okända meddelande – visar efter 10 år

One Direction bildades 2010, och blev det mest framgångsrika pojkbandet i mannaminne.
Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
2015 gick bandet på paus, och medlemmarna har satsat på solokarriärer.
Foto: STEWART COOK/REX / STEWART COOK/REX REX FEATURES
Zayn Malik lämnade bandet i mars 2015, och bandet gjorde ett album som kvartett.
Foto: CHARLES SYKES / AP INVISION

Tio år på dagen har gått sedan pojkbandet One Direction bildades – något som bandmedlemmarna och fansen nu uppmärksammar på sociala medier.

Medan Louis Tomlinson tittar på gamla intervjuer på Youtube delar Liam Payne med sig av ett minst sagt speciellt sms.

”Vilken resa... Jag hade ingen aning vad vi skulle vara med om när jag skickade det här sms:et till min pappa för tio år sedan exakt när bandet bildades”, skriver Payne på Instagram.

De trodde att de skulle åka ur brittiska ”X-factor” – men i stället sattes de ihop till ett pojkband, och kom att bli ett av de mest framgångsrika popbanden genom tiderna.

Tio år har gått sedan One Direction bildades, och tioårsdagen måste så klart uppmärksammas av både fans och bandmedlemmar. Under våren har bandet hintat om att de ska hitta på något speciellt för jubileet, och innan någon av medlemmarna hunnit skriva något på sociala medier trendade hashtaggen ”10 years of One Direction” världen över på Twitter.

Liam Payne är först ut, och delar med sig av ett väldigt speciellt sms – nämligen det han skickade till sin pappa när han kom med i bandet. ”Jag är med i ett pojkband”, står det på den avfotade mobilskärmen.

”Vilken resa... Jag hade ingen aning vad vi skulle vara med om när jag skickade det här sms:et till min pappa för tio år sedan exakt när bandet bildades. Tack till alla som har stöttat oss genom åren och tack till killarna för att ni delar det här med mig”, skriver Liam Payne på Instagram och Twitter.

https://www.instagram.com/p/CC-dOGNAKjG/

Medlemmen Louis Tomlinson, som fick sin första soloturné uppskjuten ett år på grund av coronapandemin, verkar ha tillbringat dagen på samma sätt som många fans – genom att kolla på gamla klipp och intervjuer på Youtube.

”Känner mig rätt emotionell i dag. 10 år!! Har tillbringat morgonen åt att kolla på gamla intervjuer och uppträdanden. Vill bara skicka ett enormt tack till alla mina bandkamrater. Vad vi gjorde tillsammans var fantastiskt”, skriver Louis Tomlinson på Twitter, och taggar alla bandmedlemmar – inklusive avhoppade Zayn Malik.

Niall Horans hyllning till bandet

Irländaren Niall Horan i sin tur publicerade en bild på bandet tillsammans i en publikfylld arena.

”När jag träffade de här fyra herrarna fanns det ingen chans att jag trodde att vi skulle göra vad vi kom att göra. Så många otroliga minnen vi har tillsammans. Vi fick känna beundran av miljoner jorden runt på daglig basis och det var ofattbart. Det är en så stor del av våra liv och kommer alltid vara det. Grattis till OSS i dag killar och tack till alla er vackra människor som har stöttat oss de senaste 10 åren”, skriver Niall Horan på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CC_BBgyn9L1/

Även sociala medie-skygge Harry Styles öser kärlek över sina bandmedlemmar för resan de gjort tillsammans.

”Till killarna. Jag älskar er så mycket, och kunde inte vara stoltare över allt vi åstakommit tillsammans”, skriver Styles

https://www.instagram.com/p/CC_NoNtnQpb/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.