Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Omtalade detaljen i Beckhams kärleksbild

Foto: KGC-320/441 / STELLA PICTURES 149468-5
Foto: DAGR / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES

Brooklyn Beckham har funnit kärleken i modellen Hana Cross. 

Men efter att ha delat bilder på flickvännen häpnar fansen över hennes utseende. 

”Jag trodde det var din mamma! Ser definitivt ut som en yngre version av Victoria Beckham”, skriver de nu på hans Instagram.

David Beckham, 43, och Victoria Beckhams, 44, äldsta son Brooklyn, 19, har funnit kärleken igen. Tidigare har han haft ett av-och-på-förhållande med Hollywoodstjärnan Chloë Grace Moretz, 21, men nu syns en helt annan kvinna vid hans sida. 

På Instagram har Brooklyn delat med sig av bilder på modellen Hana Cross, 21. Kändissonen hymlar inte med att hans stora passion i livet är att fotografera, och flickvännen har fått stå modell på flera av hans bilder. 

För några dagar sedan publicerade Brooklyn Beckham en serie av svartvita bilder där Hana Cross förekommer på flera, 19-åringen har endast kommenterat bilderna med ett rött hjärta. 

Detaljen som överraskar

Det som får flera av hans 11,5 miljoner följare att reagera är dock inte estetiken i bilderna, i stället påpekar många att Hana Cross är häpnadsväckande lik Brooklyns mamma Victoria Beckham. 

"Jag trodde det var din mamma! Ser definitivt ut som en yngre version av Victoria Beckham", skriver en person. 

"Hon ser ut som hans mamma Victoria", skriver en annan. 

"Varför ser hon ut som din mamma?", frågar sig en tredje. 

 

 

Då träffades Brooklyn och Hana Cross

Brooklyn Beckham har i skrivande stund inte svarat på påståendet att Hana Cross ser ut som hans mamma. Däremot sågs det unga paret tillsammans med Victoria och Dadvid Beckham i början av december. Kvartetten syntes tillsammans på en lyxklubb i London, knappt en vecka efter att Brooklyn och Hana ska ha fallit handlöst för varandra. 

Enligt sajten Ok! ska de unga turturduvorna ha fått upp ögonen för varandra under en Mumford & Sons-konsert i London, därefter har de knappt lämnat varandras sida.  

Enligt brittisk media är Hana Cross inte helt okänd i familjen Beckhams bekantskapskrets. Hon sägs vara nära vän med Brooklyns kusin Libby, och Libby har även delat bilder där Hana syns vid Brooklyns sida. 

https://www.instagram.com/p/BsMAWMqHBnW/

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!