Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Omskrivna profilen är tillbaka i ”Paradise Hotel”

Claudia Tahvanainen blev en stor profil när hon medverkade i ”Paradise Hotel” för några säsonger sedan. Foto: TV3
Nu är hon tillbaka i programmet – och målsättningen är att ta befälet inne på hotellet. Foto: TV3
Claudia kommer in som en kejsarinna – och killarna får då i uppdrag att underhålla henne. Foto: TV3
Foto: TV3

Claudia Tahvanainen blev en stor profil när hon medverkade i ”Paradise Hotel” för några säsonger sedan.

Nu är hon tillbaka i programmet – och målsättningen är att ta befälet inne på hotellet.

– Förra gången så vågade jag inte lita på min magkänsla, men det kommer jag göra den här gången och jag vet att det stämmer, säger hon i programmet.

I kvällens avsnitt checkar Claudia Tahvanainen, 27, åter in på ”Paradise Hotel”. Eskilstuna-tjejen var med i programmet för några säsonger sedan – och nu vill hon ta revansch på sig själv.

– Det känns så kul att vara tillbaka på ”Paradise Hotel”. Förra gången så vågade jag inte lita på min magkänsla – men det kommer jag göra den här gången, säger hon i programmet.

27-åringen kommer in som en kejsarinna – och killarna får då i uppdrag att underhålla henne. Deltagaren som gör sämst ifrån sig tvingas se sin partner lämna hotellet.

Hanna Bodelson, 21, börjar storgråta när hon inser att hennes hopp står till Marc Stenbäck, 25.

– Jag kan ju inte göra någonting. Jag litar liksom inte riktigt på Marc. Jag har känt honom i några dagar och jag vet inte om han kan vara rolig liksom, säger hon i programmet.

”Makt är ju härligt”

Claudia Tahvanainen menar att hennes målsättning är att ta befälet inne på hotellet.

– Jag är väldigt van att få det jag pekar på, speciellt när det är män som jag kan linda runt lillfingret. Det har jag gjort sedan jag var liten, säger hon och fortsätter:

– Makt är ju härligt – men oftast så kommer det ju problem, för att andra vill åt makten. Antingen så spelar man med mig eller så spelar man emot mig.

Claudia Tahvanainen var en omskriven profil när hon medverkade i 2016 års säsong av ”Paradise Hotel”. Hon hamnade i storbråk flera gånger – och tvingades att be om ursäkt för sitt beteende. Vid ett tillfälle puttade hon till en annan deltagare så att andra personer tvingades rycka in och mota bort henne.

– Det var ett vidrigt beteende av mig. Det var inte okej, inte acceptabelt och jag ångrar det väldigt mycket, sade Claudia Tahvanainen när bråket hade lagt sig.

Paradise Hotel” sänds måndag till onsdag på Viafree, TV3 och Viaplay.