Foto: YLWA YNGVESSONFoto: YLWA YNGVESSON
 Foto: YLWA YNGVESSON
Olle Sarri tillsammans med sin sambo Anna Littorin Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDENOlle Sarri tillsammans med sin sambo Anna Littorin Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
Olle Sarri tillsammans med sin sambo Anna Littorin  Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
Foto: MAGNUS SKOGLÖF/TV4 / TV4Foto: MAGNUS SKOGLÖF/TV4 / TV4
 Foto: MAGNUS SKOGLÖF/TV4 / TV4

Olle Sarri väntar barn med skådespelerskan

Publicerad

Skådespelaren Olle Sarri, 45, är ett välkänt ansikte med många roller i sitt cv. 

Nu utökar han sin repertoar när han i dagarna blir tvåbarnspappa tillsammans med Anna Littorin, 42.

– Det känns fantastiskt roligt och det kan som sagt bli när som helst, säger Olle.

Han har sedan tidigare dottern Ellen, 8, med skådespelerskan Anna Littorin, 42. 

Nu är det snart dags igen, sambon är i nionde månaden.

– Det var planerat. Eller rättare sagt, vi har inte gjort något för att förhindra det. Då kan ju följden bli det här och det känns väldigt trevligt.

Har inte kollat vilket kön det är

Olle ska åka i väg och arbeta med en serie för SVT senare i höst, men det kommer inte att ske förrän barnet är fött.

– Vi planerar att åka när det gått några veckor så att allt är lugnt och Anna kan klara sig själv, förklarar Olle.

Paret har alltså en dotter sedan tidigare, men de har inte varit så nyfikna att de har kollat vilket kön det blir.

– Det märker vi. Det blir ett barn, det är vi bombsäkra på…

"Det är ju en sladdis" 

Dottern Ellen ser fram emot att bli storasyster. Men hon har aldrig tjatat om ett syskon. Däremot har Olle och Anna sent omsider insett att de ska kastas tillbaka till småbarnstiden igen.

– Ja, det är ju en sladdis och när vi ser föräldrar som köper blöjor i affären så känns det lite konstigt att man ska hamna där igen, men det ska bli roligt!

Olle ska som sagt spela in en serie för SVT i höst. Han ska åka upp till sina hemtrakter och leta efter den samiska humorn. Det blir en dokumentär som han gör tillsammans med journalisten Jovan Radomir och arbetstiteln är ”Roligt i Sapmi”.

Olle Sari har förutom detta även gjort hyllade roller i filmer som "Tillsammans" och "Sameblod". 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag