Olivia Newton-John. Foto: FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES FAMEFLYNET USAOlivia Newton-John. Foto: FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES FAMEFLYNET USA
Olivia Newton-John.  Foto: FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES FAMEFLYNET USA
Olivia Newton-John i en av sina mest kända roller som Sandy i filmen "Grease" där hon spelade mot John Travolta. Foto: / FILMBOLAGOlivia Newton-John i en av sina mest kända roller som Sandy i filmen "Grease" där hon spelade mot John Travolta. Foto: / FILMBOLAG
Olivia Newton-John i en av sina mest kända roller som Sandy i filmen "Grease" där hon spelade mot John Travolta.  Foto: / FILMBOLAG

Olivias make hittad efter elva år – Grease-stjärnans stora tragedier

Publicerad

Hon fick hela världen på fall för sin roll i "Grease". Sedan dess har framgångarna avlöst varandra.

Privat har dock Olivia Newton-John drabbats av flera tragedier. Nyligen berättade skådespelaren att hon drabbats av cancer för andra gången.

För bara ett år sedan dök också hennes pojkvän Patrick McDermott – som i flera år varit spårlöst försvunnen – upp i Mexiko.

Hon har vunnit fyra amerikanska Grammisar, är en av världens bäst säljande artister och stal allas hjärtan för sin roll som Sandy i musikalen "Grease".

Framgångarna har varit många för sångerskan och skådespelaren Olivia Newton-John. Men på det privata planet har hon drabbats av flera tragedier.

Så sent som i mars i år berättade Olivia Newton-John att hon återigen drabbats av bröstcancer. Skådespelaren drabbades av sjukdomen 1992 men nu har den alltså kommit tillbaka.

En kort tid efter att Olivia Newton-John blev friskförklarad skildes hon och maken Matt Lattanzi. Istället blev Olivia Newton-John och kameramannen Patrick McDermott ett par.

 

LÄS MER: Grease-stjärnans cancer är tillbaka 

 

Olivia Newton-Johns partner försvann mystiskt

Olivia Newton-John och Patrick McDermott var tillsammans i nio år. 2005 tog relationen slut efter att Patrick McDermott, under mystiska omständigheter, försvunnit under en båttur.

Förra året visade det sig att han fejkat sin egen död och att han bott i Mexiko med en tio år yngre kvinna.

– Det är mycket traumatiskt eftersom det inte finns något svar. Man måste lära sig att leva med det. Det är klart att saker aktualiseras för mig och för hans familj. Men jag tror att man måste sörja och lägga det bakom sig, har hon tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet.

 

LÄS MER: Stjärnans ex uppges ha hittats efter elva år 

 

Olivia Newton John: ”Aldrig för gammal för att finna kärleken”

Två år efter att Patrick McDermott försvann spårlöst drabbades hennes dotter dessutom av anorexi. 2013 berättade hon också om sitt drogmissbruk. I samband med detta berättade Olivia Newton-John att hon aldrig vill låta sina barn växa upp i rampljuset.

I dag är Olivia Newton-John gift med maken John Easterling. Paret gifte sig 2008 och bor tillsammans i Kalifornien.

– Jag säger alltid till mina kompisar att man aldrig är för gammal för att finna kärleken. Jag fann mitt livs kärlek när jag var 59, har hon sagt till Aftonbladet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag