Olivia Wildes ord efter Jason Sudeikis drag: ”Hota mig”

Olivia Wilde när hon blev delgiven de juridiska papprena på scen.
Foto: STEWART COOK/SHUTTERSTOCK / STEWART COOK/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Jason Sudeikis.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

När skådespelaren och regissören Olivia Wilde precis gått på scenen för att hålla ett föredrag inför tusentals åskådare fick hon plötsligt ta emot kuvert.

Inför tusentals åskådare öppnade hon brevet som innehöll juridiska papper från hennes ex-partner Jason Sudeikis.

I nya rättshandlingar, som Daily Mail tagit del av, menar Olivia Wilde att exet ”tydligt ville hota” henne med sitt drag.

Skådespelaren och regissören Olivia Wilde, 38, slog igenom stort i amerikanska dramaserien ”OC” i mitten av 2000-talet. 

I våras fick ett videoklipp där hon, tydligt chockad, tar emot juridiska papper på en scen framför tusentals åskådare stor spridning. I rättshandlingar som Daily Mail tagit del av berättar hon om händelsen. 

– Det faktum att Jason skulle skämma ut mig professionellt och visa vår personliga konflikt offentligt på detta sätt strider ytterst mot våra barns bästa, säger Olivia Wilde. 

Olivia Wilde och regissören Jason Sudeikis har tillsammans barnen Otis, 8, och Daisy, 5. Paret separerade 2020, men enligt Olivia Wilde så blev de osams efter att Sudeikis velat ta med båda barnen till New York när han är ledig.

– När jag inte gick med på det, eftersom att barnen inte har bott i New York på flera år, så skickade han de här juridiska papprena, säger hon. 

Ex-partnerns försvar: ”Ångerfull”

Enligt Sudeikis så var det först meningen att hon skulle delges privat men efter flera misslyckade försök så åkte delgivaren till det evenemanget hon skulle hålla ett föredrag.

– Jag förstår att delgivaren bara gjorde sitt jobb men jag är djupt ångerfull över hur det gick till. Olivias tal var viktigt för henne på personligen och professionellt och jag är verkligen jätte, jätte ledsen att det här störde, säger Jason Sudeikis. 

Olivia Wilde har varit tillsammans med Harry Styles, 28, sedan början av 2021. 

Fanet Olivia filmade utspelet från Stockholmskonserten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.