Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Olivia Newton Johns smärta och tårar: ”Har ingen aning”

Dagens tre största nöjesnyheter.
”Grease”-stjärnan Olivia Newton John lider av obotlig bröstcancer, och kommer aldrig kunna bli frisk. Foto: PLANET PHOTOS / CBS/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Olivia Newton John tillsammans med John Travolta när de spelade tillsammans i ”Grease”. Foto: RIGHTS MANAGED / MARY EVANS PICTURE TT NYHETSBYRÅN
I en ärlig intervju med CBS berättar skådespelerskan om sina tankar kring döden, och den fruktansvärda smärtan hon lever med varje dag till följd av cancern. Foto: STELLA PICTURES

”Grease”-stjärnan Olivia Newton John lider av obotlig bröstcancer, och kommer aldrig kunna bli frisk.

I en ärlig intervju med CBS berättar skådespelerskan om sina tankar kring döden, och den fruktansvärda smärtan hon lever med varje dag till följd av cancern.

– En tårframkallande sorts smärta. Gråtande smärta, säger Olivia Newton John i intervjun.

Efter att ha blivit frisk från bröstcancer två gånger i sitt liv, insjuknade ”Grease”-stjärnan Olivia Newton John, 71, en tredje gång för två år sedan – och den här gången var cancern i stadie fyra, och obotlig.

Men skådespelerskan och sångerskan håller huvudet högt, och vägrar ge upp om livet. Därför vill hon inte tänka på hur länge det är troligt att hon överlever.

– Prognos? Jag diskuterar inte prognos. Jag tänker att om de ger dig en procent eller, du vet, ”så här många kvinnor drabbas och de lever så här länge”, då kan man skapa det och göra så att det händer. Jag vet vad statistiken säger, men jag stoppar undan den. Jag kommer leva längre på grund av det. Jag har tagit mitt beslut, säger hon i en intervju med CBS.

Erkänner svåra kampen mot cancern

Av samma skäl tycker Olivia Newton John inte om att tänka på döden, trots att det är något hon inte kommer kunna komma ifrån.

– Jag försöker att inte tänka på det. Jag menar, det är ju en del av livet, och det är klart, om du har en cancerdiagnos, så är döden närvarande. De flesta människor har ingen aning om när de ska dö. Och jag skulle kunna dö i morgon – ett träd kan falla över mig. Vi har den där vetskapen att vi kan dö. Men jag försöker att inte tänka för mycket på det. Jag försöker meditera och vara fridfull, och jag vet att alla jag älskar finns där, så det är något att se fram emot.

Samtidigt erkänner hon sin svåra kamp med cancern, och hur ont det gör. För att orka med vardagen har Newton John flera hästar som hon tar hand om, och medicinerar med marijuana. Men trots det bryter hon ihop i tårar av smärta.

– En tårframkallande sorts smärta. Gråtande smärta, säger hon i CBS.