Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Olivia Newton-John avslöjar familjetragedi – efter alla år

Olivia Newton-John. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Olivia Newton-John och John Travolta i filmen ”Grease” Foto: FILMBOLAG

Olivia Newton-John har haft en strålande karriär sedan hon gjorde succé som Sandy i ”Grease”.

Men i sina memoarer berättar hon nu om sitt stormiga privatliv där hon dels avslöjar hennes och exmaken Matt Lattanzis kamp för att få flera barn.

”Min väska var full av kläder och leksaker till det nya barnet. Jag tror det var min magkänsla att det var något jag var tvungen att göra” berättar hon i boken.

Skådespelaren och artisten Olivia Newton-John, 70, slog igenom stort när hon gjorde succé som karaktären Sandy i ”Grease”.

Trots alla priser och utmärkelser hon fått så har hennes privatliv varit desto stormigare. Något Olivia Newton-John väljer att berätta om sina memoarer ”Don’t Stop Believin”. 

Stjärnan fick 1984 sin dotter Chloe, 32, tillsammans med dåvarande maken Matt Lattanzi, 59. Efter Chloe försökte paret få flera barn men Olivia Newton-John fick upprepade missfall. Detta ledde till att hon och Matt Lattanzi i hemlighet började planera att adoptera ett barn från Rumänien. Något hon nu avslöjar för första gången i sin bok.

 

 

Lamslogs av nyheten

Olivia Newton-John och dåvarande maken Matt Lattanzi påbörjade processen att adoptera och det gick så långt att de bestämde sig för att åka till Rumänien för att hitta ett syskon åt Chloe.

”Min väska var full av kläder och leksaker till det nya barnet. Jag tror det var min magkänsla att det var något jag var tvungen att göra.”, berättar hon i boken.

Men då plötsligt inträffade en stor tragedi. Precis innan paret skulle resa i väg fick de veta att Olivia Newton-Johns femåriga guddotter Colette hade avlidit i njurcancer.

”Min händer skakade och jag kunde inte sluta gråta. Hur skulle jag kunna leva utan Colette?”, skriver sångerskan i sina memoarer.

Händelsen gjorde stjärnan helt lamslagen och resan till Rumänien blev inte av.

”Det tog lång tid för mitt hjärta att läka”, skriver hon i boken. 

 

 

Maken försvann spårlöst – fejkade sin egen död

Men tragiken tog inte slut där för stjärnan. Olivia Newton-John fick 1992 beskedet att hon drabbats av bröstcancer. I samma veva skilde hon sig från Matt Lattanzi. 

Senare blev stjärnan friskförklarad efter en tids behandling. Efter det träffade hon Patrick McDermott, 61. Parets relation varade i nio år men fick ett annorlunda slut. Patrick McDermott försvann nämligen plötsligt under mystiska omständigheter när han var ute på en båttur. 

För två år sedan kom det fram att han fejkat sin egen död och att han bott i Mexiko med en tio år yngre kvinna.

– Bland det värsta som finns är att inte veta, har Olivia Newton-John tidigare sagt till People.

Två år efter att Patrick McDermott försvann spårlöst drabbades hennes dotter dessutom av anorexi. 2013 berättade hon också att om sitt drogmissbruk.

Chloe Lattanzi ville då inte skylla sina problem på sin mamma men sa samtidigt att hon aldrig vill låta sina egna barn växa upp i rampljuset.

I dag är Olivia Newton-John gift med maken John Easterling. Paret gifte sig 2008 och bor tillsammans i Kalifornien.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!