Olinda och Patrick hamnade mitt i dramat.Olinda och Patrick hamnade mitt i dramat.
Olinda och Patrick hamnade mitt i dramat.
Foto: PRIVATFoto: PRIVAT
 Foto: PRIVAT

Olindas skräck på Bali: "Alla är mycket rädda"

Publicerad

Olinda Castielle är på plats på Bali i Indonesien, där en aktiv vulkan har tvingat tusentals att evakuera. 

Olinda och maken Patrick var på nakenvandring då rök började bolma ur vulkanen – och faran är inte över: 

"Vi trodde det var jordbävning först, men sedan såg vi askan. Alla är mycket rädda för att det ska bli ännu värre", skriver Olinda Castielle i ett mejl till Expressen. 

Olinda Castielle och maken Patrick är på Bali i Indonesien för att arrangera en erotisk fullmånefest – men parets sensuella semester stördes då vulkanen vaknade. 

Tjock rök har setts välla 1 500 meter upp i luften över vulkanen Gunung Agung – och nu tvingas alla inom en 7,5 kilometers radie att evakuera. 

"Mycket kusligt. Vi var ute och nakenvandrade med vänner då det hände", skriver Olinda Castielle i ett mejl till Expressen och fortsätter:

"Vi trodde det var jordbävning först, men sedan såg vi askan. Alla är mycket rädda för att det ska bli ännu värre". 

Olinda Castielles fest hotas

Olinda och Patrick CastielleFoto: PRIVAT

Olinda Castielle, som blev känd under sin medverkan i Paradise Hotel och som nu arbetar med att spela in pornografi med maken, berättar i mejlet att flera av hennes vänner, som bor nära vulkanen, har sökt skydd hos henne och Patrick. 

 

LÄS MER: Bali flaggar för vulkanutbrott

 

"Flera av våra vänner som skulle komma till vår årliga erotiska fullmånefest kan inte komma nu. Det är mycket tryckt stämning men vi håller ihop", skriver Olinda Castielle i mejlet. 

I ytterligare ett mejl förklarar hon vad en erotisk fullmånefest innebär:

"150 personal som dansar, har sex och dyrkar sexuellt under all fullmåne nakna på en privat strand med extatisk musik och LED ljus". 

https://www.instagram.com/p/BcCWFCgncpa/?taken-by=expressen

Trots att vulkanaktiviteten kom i vägen är festen inte inställd, berättar Olinda Castielle:

"Vi stannar en vecka till, den kommer att hända men senare". 

 

LÄS MER: Olinda Castielle har sex med andra – för maken 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag