Olindas sexreligion –  nu berättar tv-profilen

Publicerad

Hon bytte namn från Olinda Borggren till Olinda Castielle, lämnade Sverige och hängav sig åt erotik.

Den tidigare skandaldrottningen från "Paradise hotel" ägnar sig åt ett andligt liv med fokus på sex - och mediterar gärna med nakna män.

"Om vi vill resa till Indien och meditera med en naken munk gör vi det" skriver Olinda Castielle i ett mejl.

Hon blev känd som upprorsmakerskan i första säsongen av "Paradise hotel". Men det enda Olinda Castielle, då Borggren, vill ta med sig från dokusåpan är maken Patrick, som hon träffade i programmet.

Men 12 år efter "Paradise hotel" är paret gifta, och ägnar sitt liv åt att spela in porr, som läggs upp på en plattform på nätet som kunder kan köpa sig tillgång till.

"Det är otroligt framgångsrikt, och är inte bara en hemsida. Det är en plats, en portal, en plattform för tiotusentals människors lycka och frihet både sexuellt och relationsmässigt" skriver Olinda Castielle i ett mejl.

"Finns inga vanliga dagar i mitt liv" 

Olinda Castielle konstaterar att hon och maken lever ett andligt liv, och lever efter en spontan livsfilosofi.

"Det finns inga vanliga dagar i mitt liv. Vi lever spontant i nuet. Om vi vill knulla hela dagen och lägga upp det på hemsidan gör vi det. Om vi vill gå en skogspromenad på en mil nakna i solen gör vi det och delar med oss av äventyret till våra medlemmar och fans" skriver Castielle.

"Vi äter alltid tillsammans och har naken yoga" 

Hon och Patrick Castielle har också mediterat med nakna munkar i Indien, och börjar varje morgon med att göra naken yoga tillsammans.

"Om vi vill resa till Indien och meditera med en naken munk gör vi det. Allting handlar om frihet, kärlek och spontanitet. Vi börjar varje dag med att meditera och hålla om varandra och ha sex. Vi äter alltid tillsammans och har naken yoga. Detta är det enda som är liknande varje dag" säger hon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag