Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Olindas sexreligion – nu berättar tv-profilen

Hon bytte namn från Olinda Borggren till Olinda Castielle, lämnade Sverige och hängav sig åt erotik.

Den tidigare skandaldrottningen från "Paradise hotel" ägnar sig åt ett andligt liv med fokus på sex - och mediterar gärna med nakna män.

"Om vi vill resa till Indien och meditera med en naken munk gör vi det" skriver Olinda Castielle i ett mejl.

Hon blev känd som upprorsmakerskan i första säsongen av "Paradise hotel". Men det enda Olinda Castielle, då Borggren, vill ta med sig från dokusåpan är maken Patrick, som hon träffade i programmet.

Men 12 år efter "Paradise hotel" är paret gifta, och ägnar sitt liv åt att spela in porr, som läggs upp på en plattform på nätet som kunder kan köpa sig tillgång till.

"Det är otroligt framgångsrikt, och är inte bara en hemsida. Det är en plats, en portal, en plattform för tiotusentals människors lycka och frihet både sexuellt och relationsmässigt" skriver Olinda Castielle i ett mejl.

"Finns inga vanliga dagar i mitt liv" 

Olinda Castielle konstaterar att hon och maken lever ett andligt liv, och lever efter en spontan livsfilosofi.

"Det finns inga vanliga dagar i mitt liv. Vi lever spontant i nuet. Om vi vill knulla hela dagen och lägga upp det på hemsidan gör vi det. Om vi vill gå en skogspromenad på en mil nakna i solen gör vi det och delar med oss av äventyret till våra medlemmar och fans" skriver Castielle.

"Vi äter alltid tillsammans och har naken yoga" 

Hon och Patrick Castielle har också mediterat med nakna munkar i Indien, och börjar varje morgon med att göra naken yoga tillsammans.

"Om vi vill resa till Indien och meditera med en naken munk gör vi det. Allting handlar om frihet, kärlek och spontanitet. Vi börjar varje dag med att meditera och hålla om varandra och ha sex. Vi äter alltid tillsammans och har naken yoga. Detta är det enda som är liknande varje dag" säger hon.

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!