Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Olinda avslöjar – så får du sexig rumpa

Olinda avslöjar sina hälsoknep i ny handbok
Patrick och Olinda Castielle berättade i höstas att de inte längre är ett kärlekspar – efter 15 år ihop.
Olinda Castielle har redan tankar på en uppföljare efter rump-handboken: ”En kokbok, älskar mat”, säger hon.Foto: JONAS HESSMAN / HÄNT EXTRA / IBL BILD / IBL BILDBYRÅ HEX [DOWNLOADED]

Efter att ha fått nyfikna frågor varje dag om sin rumpa, så beslutade sig Olinda Castielle för att dela med sig av sina hemliga knep.

– Plastikkirurgi kan du bara göra till en viss gräns, säger dokusåpastjärnan, aktuell med ”Olinda's Booty: How to get the perfect sexy ass”.

Olinda Castielle, 43, slog igenom i realityserien ”Paradise hotel” 2004 där hennes oblyga personlighet gjorde starkt avtryck och hon syntes flitigt i Stockholms kändisvimmel.

Men snart kändes Sverige för litet. Olinda lämnade landet tillsammans med pojkvännen Patrick Castielle, 45, från samma Paradise hotel-säsong, för att ägna sig åt andligt sökande, sex och äventyr.

I 13 år har paret varit på resande fot. Nyligen berättade Olinda i en intervju med EXTRA att hon och Patrick inte längre är ett kärlekspar i traditionell mening. 

Släpper bok: ”Alla undrar”

Genom åren har parets sätt att försörja sig varit föremål för diskussion. Olinda har haft ett gigantiskt Instagram-konto där hon poserat naken, och tidigare hade de en hemsida med pornografiskt innehåll. Men Olinda själv ser sig själv som en konstnär snarare än porrstjärna.

– Det är hatkampanjer. Att som kvinna stå för att du tycker om sex och använda sex som en artform – du blir tabuförklarad direkt.

– Min poäng är att: fira att du är kvinna och en sexuell varelse. Var stolt över din kropp. Det finns inget fel med att njuta av sex. Det är inget fel att dela med sig av sexuella bilder, det är absolut inte något fel på din mänskliga form. 

Olinda får ofta komplimanger för sitt yttre, och många vill veta hur hon tränar. Frågorna om Olindas rumpa är så pass vanliga, att hon till slut bestämde sig för att skriva en handbok. Nu är Olinda aktuell med boken ”Olinda's Booty: How to get the perfect sexy ass”.  

– Jag gjorde den här boken för jag får väldigt mycket frågor varje dag om mitt utseende, alla undrar hur jag kan vara så fit. Det fanns en efterfrågan.

Olindas bok ”Olindas Booty”

– Det har blivit en hype kring att ha en stor och fin rumpa. Jag är inte så mycket inne på att den ska vara stor utan att den ska vara fast och fin. Storleken avgör man ju själv hur stor man vill att den ska vara. Ju mer jobb man lägger på den, desto större blir den. Som med allting i livet. 

I dag finns det kvinnor som gör rumpoperationer – det är inte ett alternativ för Olinda.

– Plastikkirurgi kan du bara göra till en viss gräns. Du kan proppa in stora implantat i rumpan men det kommer ju inte göra att du mår bättre. 

Olinda berättar att hennes bok i stället är mer fokuserad på hälsa än vad många kanske tror. Att må bra inuti är hemligheten, menar hon.

– Meditation, yoga, tantra, att bara kunna andas korrekt kan förbättra din hälsa enormt. Jag har en mer meditativ inställning till hälsa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.