Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ola Rapace har gift sig i hemlighet i Paris

Ola Rapace har gift sig med kärleken.
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Den hemliga ceremonin hölls i Paris under helgen.
Foto: EMIL NORDIN
Sonja Jawo.
Foto: JOHAN JEPPSSON
Rapaces nya kärlek Sonja Jawo är syster till Aino Jawo i bandet Icona pop
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN ROBERT EKLUND

Skådespelaren Ola Rapace har gift sig med sin nya kärlek.

Den hemliga ceremonin hölls i Paris under helgen.

– Vi vill ha det liksom lite lowkey så där så jag lämnar det där, säger Sonja Jawo, som är Rapaces nya kärlek. 

Skådespelaren Ola Rapace, 47, har gift sig med sin kärlek, Sonja Jawo, 38. Den intima ceremonin hölls i Paris under helgen.

Sonja Jawo är syster till sångerskan Aino Jawo, 32, som är ena halvan av dj-duon ”Icona pop” tillsammans med Caroline Hjelt, 31. Sonja Jawo bekräftar att vigseln hölls privat och att paret valt att hålla det hela hemligt.

– Vi vill ha det liksom lite lowkey så där så jag lämnar det där, säger Sonja Jawo.

Paret står som gifta sedan den 10 maj, enligt folkbokföringen. Intyg om vigsel har skickats in av svenska ambassaden i Paris.

Skådespelaren Ola Rapace har spenderat mycket tid i Paris och har spelat in tre långfilmer och en tv-serie, alla på franska. Sedan några år tillbaka är skådespelaren bosatt till och från i den franska huvudstaden.

– Jag älskar Paris, jag tycker det är en fantastisk stad, har han tidigare sagt.

Tidigare gift med Noomi Rapace

Ola Rapace är för många känd från sina roller i bland annat ”Tusenbröder”, ”Wallander” och ”Hassel”. Han har tidigare varit gift med skådespelerskan Noomi Rapace, som han även har barn med. Äktenskapet varade från i nio år innan de 2011 gick ut med att de valt att gå skilda vägar.

Skådespelaren har tidigare berättat i podcasten ”Schulman show” att han och ex-frun fortfarande är vänner. Relationen menar han inte var menad att vara livet ut.

– Vi insåg båda två att om jag skulle kunna leva det liv jag ville leva och hon skulle kunna leva det liv hon ville leva så var vi tvungna att sära på oss, har Ola Rapace tidigare sagt om skilsmässan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.