Ola Rapaces ändring med frun – efter bröllopet utomlands

Rapace besökte premiären av Lejonkungen med sin fru och hennes barn.
Ola Rapace och Sonja Jawo flyttar ihop.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Ola Rapace säger att bröllopet var det
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN

Ola Rapace och kärleken Sonja Jawo flyttar ihop.

Skådespelare berättar om det nygifta parets framtidplaner.

– Vi har precis flyttat in med varandra och är mitt uppe i ett så kallat flyttkaos, så det händer en hel del, berättar Ola Rapace för Hänt. 

Under måndagen hade den nya upplagan av Disneys ”Lejonkungen” premiär och röda matten var kändistät. Bland annat dök skådespelaren Ola Rapace, 47, upp med frun Sonja Jawo, 38.

Paret gifte sig i maj i år, under en romantisk ceremoni i Frankrikes huvudstad Paris. De stod som gifta sedan den 10 maj och intyget om vigseln skickades in av svenska ambassaden i Paris. Sonja Jawo beskrev då att de valt att hålla ceremonin privat och intim.

– Vi vill ha det liksom lite lowkey så där så jag lämnar det där, sa Sonja Jawo dagarna efter bröllopet.

För Hänt berättar skådespelaren Ola Rapace att bröllopet var en speciell och stark upplevelse.

– Det är helt underbart, det är absolut det bästa jag varit med om i hela mitt liv, säger Ola Rapace till Hänt.

Ola Rapace: ”Det händer en hel del”

Ola Rapace och kärleken Sonja reste till Paris under torsdagen, gifte sig på ambassaden på fredagen och åkte sedan hem till Sverige igen på lördagen, skriver nyhetssajten. Vädret var på deras sida trots regn och rusk under helgen. Det regnade under hela deras vistelse i Paris – förutom under de två timmarna ceremonin varade. 

Ola Rapace berättar även att det under bröllopet inte var några gäster. Utan paret vigdes under en intim ceremoni utan att familj och vänner närvarade.

Dessutom avslöjar skådespelaren att makarna nu tar nästa steg in i relationen, och framtiden ser ljus ut.

– Vi har precis flyttat in med varandra och är mitt uppe i ett så kallat flyttkaos, så det händer en hel del, berättar Ola Rapace för Hänt.

Framtidplanerna: ”Vi får se lite hur allting blir”

För Ola Rapace är Paris en speciell stad. Skådespelaren bor delvis i den franska huvudstaden och har under åren arbetat mycket i staden. Han hoppas nu att få spendera en del tid där under hösten också.

– Jag hoppas verkligen jag ska göra saker i Frankrike i höst, så vi får se lite hur allting blir, förklarar Ola Rapace för Hänt.

Rapace vill inte ge några detaljer kring vad det finns för planer eller om det är tänkt att frun Sonja Jawo ska följa med, skriver Hänt, men svarar kryptiskt att ”vi får se vad vi hittar på i höst” och hintar om att han nog inte kommer att åka ensam.

Expressen söker Ola Rapace.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.