Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ola Lindholm om knarkmisstankarna: Jag är inte orolig

Ola Lindholm berättar nu själv om de knarkmisstankar som riktas mot honom. "Jag är inte orolig. Jag vet att jag inte tagit någon form av narkotika", säger SVT-profilen i ett pressmeddelande. Foto: Olle Sporrong
Nu väljer barnprogramledaren och chefredaktören Ola Lindholm att tala ut om knarkmisstankarna.
I ett pressmeddelande säger han att inte tagit någon form av narkotika.
"Det ska ta två veckor till det testet är klart. När jag får testresultatet kommer jag att kommentera detta vidare."
I pressmeddelandet som har rubriken "Med anledning av misstankarna mot mig", berättar Lindholm om hur han var på Råsunda när AIK tog emot Mjällby i söndags. Han gick tidigare från matchen eftersom hans lag – Mjällby – fick storstryk.
"500 meter från arenan blev jag ifattsprungen och konfronterad av två poliser som sa att dom misstänkte att jag hade narkotika på mig. Det hade jag givetvis inte".
Det togs ett urinprov, som Lindholm säger att han "givetvis ställde upp på". Provet togs under en trappuppgång nära Råsunda. Han skriver vidare att han inte tänker kommentera det ytterligare, innan provresultatet kommer.
"Jag är inte orolig. Jag vet att jag inte tagit någon form av narkotika."

Pressmedelandet i sin helhet:

"Med anledning av misstankarna mot mig.

Jag gick på fotboll i söndags. Jag gick tidigt från matchen då mitt favoritlag Mjällby fick storstryk och jag satt mitt i en AIK-klack. Det var inget bra ställe för en Mjällbysupporter. 500 meter från arenan blev jag ifattsprungen och konfronterad av två poliser som sa att dom misstänkte att jag hade narkotika på mig. Det hade jag  givetvis inte. De ville då ta ett urinprov som jag genast ställde upp på. Det urinprovet togs under en trappa i en trappuppgång nära Råsunda, med folk i huset passerandes. Efter det såg poliserna mig gå till min bil för att köra hem.

Det ska ta två veckor till det testet är klart. När jag får testresultatet kommer jag att kommentera detta vidare. Jag är inte orolig. Jag vet att jag inte tagit någon form av narkotika."


Ola Lindholm

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!