Ola-Conny Wallgren:
Inget jag skämtar om

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Ola-Conny Wallgren på en bild tagen av fotograf Annika Falkuggla för måndagens avsnitt av "Nugammalt".
Foto: Annika Falkuggla/www.falkuggla.se/
Filip Hammar, Ola-Conny Wallgren, Fredrik Wikingsson, Özz Nujen och Christer Lindarw.
Foto: Kanal 5
Ola-Conny Wallgren och Morgan Carlsson spelar för tillfället in den nya "En stark äventyrsresa" i Australien. Serien har premiär på Kanal 5 våren 2014.
Foto: Kanal 5
Ola-Conny Wallgren som vi är vana att se honom.
Foto: Kanal 5
Paul Hogan i rollen som Crocodile Dundee.

Ola-Conny Wallgren har fantiserat om Australien sedan han såg Paul Hogan i "Crocodile Dundee" för första gången.

Nu blir hans stora dröm verklighet.

- Det är inget som jag skämtar om, säger Ola-Conny och berättar om bakgrunden till sin vältränade kropp.

Nu har Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson landat i Australien, där de spelar in realityserien "En stark äventyrsresa". Duon möttes av närmare 40 grader i skuggan - men de klagar inte:

- Jag är nästan mållös, säger Ola-Conny Wallgren och berättar att det ändå tog emot att dra i gång inspelningen igen.

- Jag var inne i mina rutiner, jag skulle åka från barnen, och då blir man lite orolig, man kan inte ha koll på samma sätt om det händer något. Men nu är vi framme och det känns bra och jag är taggad.

"Jag kan inte låta bli"

Ola-Conny Wallgren har drömt om att få besöka Australien sedan han var liten - landet och dess djurliv har fascinerat honom sedan han för första gången såg "Crocodile Dundee" och blev ett enormt fan av huvudrollsinnehavaren Paul Hogan.

- Jag har tittat på filmerna många gånger och ibland undrar jag vad jag håller på med, men jag kan inte låta bli. Det är väl inget som man talar högt om, mina kompisar tycker kanske att det är något som jag borde ha vuxit ifrån, men de vet att jag är galen i krokodiler, ormar och allt som har med äventyr att göra. De har förstått att det är på allvar, för det är inget jag skämtar om,

- Jag sa till regissören att det här inte får bli fjantigt utan jag vill se krokodilerna och vara med i verkligheten och lära mig att hantera ormar.

"Då måste man orka med"

I måndagens "Nugammalt" poserar Ola-Conny Wallgren och visar upp sin välskulpterade kropp - även där är det äventyrslusten som driver honom att träna.

- Jag har alltid varit noga med att vara vältränad, för ska man ut på äventyr så måste man orka med och ha kontroll över allting.

Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson kommer även besöka Nya Zeeland, Japan, Thailand och Indien under "En stark äventyrsresa", som sänds våren 2014 i Kanal 5.


Annika Falkugga tog bilden på Ola-Conny Wallgren som visades i "Nugammalt"  - se fler av hennes bilder här.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.