Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ola, 19, utröstad ur "Idol"

Ola Svensson sågades av juryn och har tävlat färdigt i "Idol".
Ola Svenssons tid i "Idol" är förbi.
Efter uppträdandet med Justin Timberlakes "Cry me a river" blev han utröstad från programmet.
- Det känns bara tomt, säger han till Expressen.se.
Temat för kvällen var pophits och de åtta finalisterna inledde veckofinalen med att tillsammans framföra hiten "Can´t get you out of my head" av Kylie Minogue.

"Falskt"

Tävlande nummer två för kvällen var Ola. Efter hans framförande av låten "Cry me a river" av Justin Timberlake var juryn skeptisk till hans sätt att hantera partierna i falsett. - 50 procent falskt, menade Clabbe. - Du träffade inte rätt känsla i dag. Falsetten var lite fattig, det här var inte ditt bästa framförande, sade Daniel.

Första killen att åka ut

När alla rösterna var räknade stog det klart att det var Ola som hade mist tittarnas förtroende. Därmed blev den första killen utslagen från "Idol 2005". 19-åringen tog beskedet hårt: - Det känns bara tomt, men jag ångrar ingenting, säger han till Expressen.se. Ola Svenssons föräldrar var framme och stöttade sin son efter beskedet. - Vi är jättestolta, säger de.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.