Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Okända prinsessorna visar upp lyxiga livet

Hela kungliga familjen.
Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Prinsessorna med sin mamma Camilla.
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / BEST IMAGE TT NYHETSBYRÅN

De två italienska prinsessorna lever ett riktigt lyxliv och visar stolt upp det. 

På Instagram delar prinsessorna Maria Carolina och Maria Chiara med sig av det mesta från sin vardag och följarna verkar älska det. 

Prins Charles, 57, och Camillas, 49, barn Maria Carolina, 17, och Maria Chiara, 17, är prinsessor av kungariket Bägge Sicilierna.

Till skillnad från andra kungligheter så visar dessa prinsessor glatt upp sin vardag på sociala medier – med flera tusentals följare. 

Prinsessorna lägger mycket tid på välgörenhet, men utöver det gillar de att resa mellan Italien, Monaco, Paris och St. Tropez, det skriver Daily Mail

På prinsessan Maria Carolinas Instagram där hon har nästan 88 000 följare, delar hon med sig av flera bilder på sin familj. Hon har lagt ut flera hyllningar till sina föräldrar, bland annat skriver hon att hennes pappa ”inspirerar henne till att vara stark”. 

https://www.instagram.com/p/B884KKwo3G7/

Hon visar även upp hur uppvaktade de blir av sina föräldrar med mängder av presenter. När den yngsta systern Maria Chiara fyller år firas hon med en gigantisk blå tårta, vilket systrarna matchat med var sin blå klänning. 

https://www.instagram.com/p/B6xhu5Co3nG/

Här firar familjen jul och det mesta går i färgen guld. Julgranen är enorm och är vackert dekorerad med flera lyxiga julgransdekorationer. 

https://www.instagram.com/p/B6sLEzUoVK2/

Lillasystern, som bara är femton år gammal, har nästintill 60 000 följare på Instagram. Även hon visar glatt upp sitt lyxiga liv och sina semesterbilder. 

https://www.instagram.com/p/B03ffxehxej/

Prinsessan Maria Chiara har även gjort ett inlägg där hon sammanfattar sina bästa minnen från när hon fyllt år. Bland annat står hon på en takvåning i Dubai med massvis av ballonger. Hon syns även gå i öken i Dubai på en av bilderna, i klädd en orangedress. 

https://www.instagram.com/p/B7BmOD5IDnh/

Se den gulliga hälsningen till drottning Margrethe

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.