Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Okända kontrakten i SVT:s ”Husdrömmar”

I januari är det dags för en ny säsong av ”Husdrömmar” i SVT.
Foto: Mattias Ankrah / SVT

Premium: Under nio säsonger har tittarna kunnat följa ett 70-tal olika byggprojekt i SVT-succén ”Husdrömmar”. 

Ibland har drömmarna gått i kras. Ett par av projekten har lett till skilsmässa mellan de deltagande paren. Andra projekt har helt enkelt inte gått att avsluta. 

Alla deltagare skriver på ett kontrakt med flera olika villkor – men när programmet har sänts är de fria att göra precis vad de vill.

– Om man litar på varandra och lyssnar på varandra brukar det oftast fungera bra, även i svåra stunder. Och vi är anpassningsbara , säger ”Husdrömmars” projektledare Johan Liljeroth.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Experten: Julens 13 nyttigaste livsmedel

Premium: Ökar förbränningen & sänker blodsockret

Kändisvärldens värsta grannfejd tar fart – igen

Premium: Robbie Williams underjordiska pool gjorde Jimmy Page galen

Madeleines ilska efter uppmärksammade bilden

Premium: Kritiken mot Balenciaga efter reklambilderna på barn