Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Okända bilderna på Lady Gaga får fansen att häpna

Bilder på en ung Lady Gaga sprids nu i sociala medier.Foto: Shopland/BPI/REX/Shutterstock/IB / Rex Features
Lady Gaga, 32.Foto: STELLA PICTURES/Avalon/Image Press Agency / B7

Bilder som aldrig tidigare har visats på Lady Gaga, 32, från hennes skolas årsbok cirkulerar nu på sociala medier – något som får fansen att häpna.

A Star Is Born-stjärnan är svår att känna igen på bilderna, som är tagna 1999, och som bland annat rapporterats om av Daily Mail. 

I dag är det få som inte känner till superstjärnan Lady Gaga, 32. 2008 slog hon igenom med låten "Just Dance" och hon har – inte minst tack vare sina extravaganta outfits –tagit världen med storm under 2010-talet. 

Superstjärnan från New York sågs senast i den hyllade filmen "A Star is Born" och Lady Gaga kan nu även titulera sig själv som prisvinnande skådespelerska. 

Filmen, med Lady Gaga och Bradley Cooper i huvudrollerna, släpptes i oktober 2018 och ledde till en Golden Globe för bästa låt för "Shallow". 

Gaga har, för sin insats i filmen, även nominerats till en Oscar för Bästa kvinnliga huvudroll. Filmen väntas även ta hem flertalet andra priser under galan.  

Känns inte igen på bilderna 

Däremot är det nog inte många som känner igen superstjärnan på bilderna från hennes skolas årsbok från 1999, där stjärnan har en betydligt mer avskalad look. 

https://www.instagram.com/p/BtczeTXlYXK/

På bilderna har den då blott 13 år gamla Lady Gaga mörkbrunt hår, en stor kontrast mot det platinablonda håret många är vana att se henne i. 

Innan 32-åringen från New York gjorde sig känd som Lady Gaga gick hon under namnet Stefani Joanne Germanotta. 

https://www.instagram.com/p/BtdPDligiQQ/

Bilderna, som är tagna för nästan 20 år sedan då Lady Gaga gick i sjunde klass, visar en glad Stefani Joanne Germanotta tillsammans med klasskamrater. 

På en av bilderna syns Lady Gaga, iklädd hatt och med ena handen på höften, framföra en skolpjäs. 

Redan då tränade hon på sitt skådespeleri. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.