Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Okända bilderna på Gigi Hadids dotter

Gigi Hadid.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Gigi Hadid med pojkvännen Zayn Malik.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Gigi Hadid och pojkvännen Zayn Malik fick dottern Khai förra året. 

Föräldrarna har varit väldigt restriktiva med hur de visar upp dottern för omvärlden.

Men på Khais ettårsdag valde mormor Yolanda Hadid att dela med sig av tidigare okända bilder på barnbarnet.

Söndagen den 19 september fyllde lilla Khai, dotter till modellen Gigi Hadid, 26, och artisten Zayn Malik, 28, ett år.

De båda föräldrarna har varit väldigt hemlighetsfulla kring allt som rör dottern, och har valt att inte visa hennes ansikte i sociala medier. 

Gigi Hadids mamma, Yolanda Hadid, hyllade sitt barnbarn på ettårsdagen och postade tidigare helt okända bilder på Instagram.

”Grattis på ettårsdagen vår ängel Khai. Ord kan inte beskriva hur mycket kärlek och glädje du har gett våra liv på bara ett år…” skriver mormor Hadid.

Hon fortsätter:

”Ett helt nytt hjärta har fått växa fram för att absorbera allt, du är en så magisk liten varelse som ger oss leenden och välsignelser varje dag”, skriver hon vidare och tackar sedan föräldrarna för den otroliga gåvan – barnbarnet.

Tillsammans med den kärleksfulla texten delar Yolanda Hadid med sig av bilder på Khai, 1, mormoderns gård i Pennsylvania.

https://www.instagram.com/p/CUAxUrgJ7kl/?hidecaption=true

På en bild matar de en kalv, på en annan rider Khai på en ponny. 

Gigi Hadid har tidigare delat med sig av ett öppet brev, där hon vädjade till paparazzis att de skulle värna om dotterns privatliv.

”Ni vet att vi aldrig har lagt ut någon bild på vår dotter i sociala medier. Vår önskan är att hon själv ska få bestämma när hon är tillräckligt gammal om hon vill synas offentligt eller inte”, skrev hon bland annat då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.