Foto: JASON BEAN / RENO GAZETTE-JOURNA / EP / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: JASON BEAN / RENO GAZETTE-JOURNA / EP / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JASON BEAN / RENO GAZETTE-JOURNA / EP / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: / LOS ANGELES POLICEFoto: / LOS ANGELES POLICE
 Foto: / LOS ANGELES POLICE

O.J Simpsons hemlighet avslöjad – efter alla år

Publicerad

I mitten av sommaren kom beskedet att O.J. Simpson släpps från fängelset från och med första oktober.

Då ser den tidigare idrottsstjärnan och skådespelaren fram emot att få träffa sina barn igen.

Men nu avslöjas stjärnans hemlighet efter alla år i fängelset – hans barn vill inte ha med honom att göra längre, enligt sajten news.com.au

Det var 1995 som O.J. Simpson, 70, frikändes i en enormt uppmärksammad rättegång efter dubbelmordet på sin före detta fru Nicole Brown Simpson och hennes vän Ronald Goldman - och den tidigare amerikanska fotbollsspelaren gick fri.

Men O.J. Simpson hamnande senare i en ny rättegång. År 2007 var han misstänkt för bland annat väpnat rån, inbrott och kidnappning – och året därpå dömdes han på alla 12 åtalspunkterna till fängelse i nio till 33 år.

"Jag är ledsen för att det blev som det blev"

I somras ansökte den tidigare idrottsstjärnan och skådespelaren om villkorlig frigivning – vilket nämnden godkände. 

– Jag är ledsen för att det blev som det blev, sade O.J. Simpson ångerfullt i sitt slutanförande inför nämnden.

Från och med den första oktober i år är O.J Simpson en fri man. 

Enligt sajten news.com.au ser han nu fram emot att komma ut från fängelset och få umgås med alla sina barn igen.

Men i den nya boken "Killing Time", som skrivs av O.J. Simpsons talesperson och vän, Tom Scotto, kommer det att avslöjas att Simpson inte har någon bra kontakt med sina barn. Stjärnans äldsta dotter, Arnelle, 48, pratar med sin pappa, men Simpsons tre andra barn, Jason, 47, Sydney, 31, och Justin 29, vill inte ha med honom att göra.

En hemlighet som tidigare inte har nått offentlighetens ljus, utan ska avslöjas i boken, skriver News.com. 

– O.J.s barn vill inte ha med honom att göra. Bara Arnelle pratar med honom, säger Tom Scottos publicist till sajten.

Simpsons advokat Malcom LaVergne avfärdar dock uppgifterna.

– De pratar jämt med varandra. Och det finns bara en person som har tillåtelse att prata för O.J. Simpson och det är jag.

Boken ska även innehålla ett kapitel som heter "A Night of Murder", som för första gången ska avslöja vad som egentligen hände den där natten 1994 – berättat av O.J. Simpson själv, skriver news.com.au

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag