Lamar Odom, som tog en överdos på en bordell i oktober, uppges ha drabbats av hjärnskador och har stora problem med att kommunicera och att röra sig. Foto: Jen Lowery / Splash NewsLamar Odom, som tog en överdos på en bordell i oktober, uppges ha drabbats av hjärnskador och har stora problem med att kommunicera och att röra sig. Foto: Jen Lowery / Splash News
Lamar Odom, som tog en överdos på en bordell i oktober, uppges ha drabbats av hjärnskador och har stora problem med att kommunicera och att röra sig. Foto: Jen Lowery / Splash News
Den före detta NBA-stjärnan har legat på sjukhus sedan han den 13 oktober hittades medvetslös på en bordell i Las Vegas. Foto: Stela picturesDen före detta NBA-stjärnan har legat på sjukhus sedan han den 13 oktober hittades medvetslös på en bordell i Las Vegas. Foto: Stela pictures
Den före detta NBA-stjärnan har legat på sjukhus sedan han den 13 oktober hittades medvetslös på en bordell i Las Vegas. Foto: Stela pictures
Nyligen kom rapporter om att Khloe Kardashian kräver att exmannen Lamar Odom ska lägga in sig själv på rehab. Men det före detta NBA-proffset ska ha förnekat drogproblemen - och skyller sin överdos på prostituerade. Foto: Clint Brewer / Splash NewsNyligen kom rapporter om att Khloe Kardashian kräver att exmannen Lamar Odom ska lägga in sig själv på rehab. Men det före detta NBA-proffset ska ha förnekat drogproblemen - och skyller sin överdos på prostituerade. Foto: Clint Brewer / Splash News
Nyligen kom rapporter om att Khloe Kardashian kräver att exmannen Lamar Odom ska lägga in sig själv på rehab. Men det före detta NBA-proffset ska ha förnekat drogproblemen - och skyller sin överdos på prostituerade. Foto: Clint Brewer / Splash News

Odom drabbad av allvarliga hjärnskador

Publicerad

Här är det nya tunga bakslaget för Lamar Odom och Khloe Kardashian.

TMZ rapporterar att den förra NBA-stjärnan har drabbats av allvarliga hjärnskador efter överdosen.

Enligt sajten upplevs Odom som "tom", och kan inte längre känna igen vänner eller familjemedlemmar.

Det är nöjessajten TMZ som skriver om de nya uppgifterna om Lamar Odom.

Den före detta NBA-stjärnan, som tog en överdos på en bordell i oktober, har enligt sajten drabbats av hjärnskador och har stora problem med att kommunicera och att röra sig.

Enligt sajten är han i så dålig form att han inte längre känner igen nära vänner eller familjemedlemmar när de kommer för att besöka honom.

 

LÄS MER: Lamar Odom vägrar rehab

 

Sajtens uppgiftslämnare säger att Odom bara gjort små framsteg de senaste veckorna. TMZ skriver att Odom bara kan säga något ord här och där, och att han stundvis upplevs som "tom".

Enligt TMZ tror läkarna nu att Lamar Odom har drabbats av allvarliga hjärnskador. …

Den före detta NBA-stjärnan har legat på sjukhus sedan han den 13 oktober hittades medvetslös på en bordell i Las Vegas.

 

LÄS MER: Bryter tystnaden om stjärnans överdos

 

Nyligen kom rapporter om att Khloe Kardashian kräver att exmannen Lamar Odom ska lägga in sig själv på rehab. Men det före detta NBA-proffset ska ha förnekat drogproblemen - och skyller sin överdos på prostituerade.

– Khloe sa till Lamar att han ska gå på rehabilitering för sina drogproblem. Lamar sa aldrig i livet och skyllde på prostituerade för hans överdos. Lamar fortsätter att insisterar att han inte har ett drogproblem. Han är i förnekelse, sa en uppgiftslämnare till Radaronline då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag