Izabella Scorupco har köpt en ny lyxvilla i Hollywood. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESIzabella Scorupco har köpt en ny lyxvilla i Hollywood. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Izabella Scorupco har köpt en ny lyxvilla i Hollywood. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
I julas bekräftade Scorupco att hon mött kärleken på nytt i svenska entreprenören Karl Rosengren. Foto: OLLE SPORRONGI julas bekräftade Scorupco att hon mött kärleken på nytt i svenska entreprenören Karl Rosengren. Foto: OLLE SPORRONG
I julas bekräftade Scorupco att hon mött kärleken på nytt i svenska entreprenören Karl Rosengren. Foto: OLLE SPORRONG

Obehagliga upptäckten i Izabella Scorupcos lyxvilla

Publicerad

Izabella Scorupco har köpt en ny lyxvilla i Hollywood för 56 miljoner kronor, enligt TMZ.

Skådespelaren har ännu inte hunnit flytta in - men gjorde en mycket obehaglig upptäckt när hon tittade på övervakningsbilder inifrån huset.

”En kvinna hade gjort sig hemmastadd, hon åt mat och bredde ut sig”, skriver TMZ.

Izabella Scorupco bor sedan 25 år tillbaka i Los Angeles. Enligt TMZ har hon nyligen köpt ett nytt hus för 56 miljoner kronor. 

Lyxvillan ska ha utsikt över den berömda Hollywoodskylten och L.A. Skyline. Det finns fem sovrum, åtta badrum och en stor swimmingpool.

Enligt TMZ har ”Bond”-bruden ännu inte flyttat in i drömkåken - men gjorde en mycket obehaglig upptäckt när hon tittade på övervakningsbilder inifrån huset. 

”En kvinna hade gjort sig hemmastadd, hon åt mat och bredde ut sig. Izabella ringde genast polisen som genomsökte huset, men kvinnan hade då gett sig av”, skriver sajten.

 

LÄS MER: Izabella Scorupcos nya kärlek efter skilsmässan 

 

Nykär i svenske affärsmannen Karl Rosengren

Izabella Scorupco skilde sig 2015 från amerikanen Jeffrey Raymond. I julas bekräftade Scorupco att hon mött kärleken på nytt i svenska entreprenören Karl Rosengren.

I en tidigare intervju med Aftonbladet menade Scorupco att hon var inställd på att leva tillsammans med sina barn och hundar - utan en partner. Men när den nya kärleken kom in i hennes liv så valde hon att satsa, trots att hon hade det kraschade äktenskapet i ryggen.

– Man känner när det är rätt. Och jag intalar mig själv att försöka leva i nuet. Det som händer nu är jättehärligt, oavsett vad som kanske händer i framtiden, sa hon till Aftonbladet.

En uppgiftslämnare till Hänt beskrivver Karl Rosengren som en mycket ”förmögen och charmig” man.

Izabella Scorupco har två barn, Julia, 20 och Jacob, 14. 

https://www.instagram.com/p/BdZzjgLgdCH/?utm_source=ig_embed

LÄS MER: Izabella Scorupco visar upp kärleken 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag