Noel Gallagher. Foto: STELLA
Noel Gallagher. Foto: STELLA

Oasis-Noel kritiserar Glastonbury

Publicerad
Uppdaterad
Noel Gallagher är kritisk mot att Glastonburyfestivalen har en hiphopartist som ett av årets huvudnamn. Oasis-gitarristen menar att Jay-Z är skälet till att festivalen inte sålt slut på biljetterna.
Noel Gallagher är kritisk mot att Glastonburyfestivalen har en hiphopartist som ett av årets huvudnamn. Oasis-gitarristen menar att Jay-Z är skälet till att festivalen hittills inte sålt slut på biljetterna. I normala fall brukar samtliga biljetter ta slut på bara ett par timmar men i år har inte det skett.

"Jay-Z, inte en chans?"

- Om du förstör festivalen kommer folk inte att komma. Jag är ledsen, men Jay-Z? Inte en chans, säger Noel Gallagher till BBC News.
Oasis var dragplåster 1995 och 2004 och bägge gångerna var festivalen utsåld.
Noel Gallagher avslöjade också att bandets sjunde studioplatta är färdig men att man letar efter ett skivbolag som vill ge ut albumet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag