Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nykomlingarna tar plats på catwalken

Hannah Widells och Amanda Schulmans märke Daisy Grace öppnar dagen och en stjärntät front row är att vänta. Foto: Cornelia Nordström
Fashion Week i Stockholm är inne på sin tredje dag och det är dags för modeveckans mindre kända designers att ta plats på catwalken. Foto: Alexander Donka / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN

Nykomlingarna tar plats på catwalken under modeveckans tredje dag.

Hannah Widells och Amanda Schulmans klädmärke Daisy Grace öppnade dagen med en stjärntät visning.

– Visningen avlutades med Alex och Sigge i smoking tillsammans med Caroline Winberg innan hela catwalken blev till ett disko, säger Expressens moderedaktör Emma Danielsson.

Fashion Week i Stockholm är inne på sin tredje dag och det är dags för modeveckans mindre kända designers att ta plats på catwalken.

– I dag är det lite mindre och nyare modeföretag som visar upp sina vårkollektioner. Men det kan bli en riktigt spännande dag ändå. Jennifer Blom har exempelvis utlovat en visning utöver det vanliga, säger Emma Danielsson, Expressens moderedaktör.

Bland nykomlingarna på modeveckan fanns bland andra Hannah Widells och Amanda Schulmans märke "Daisy Grace". Visningen öppnade dagen på Berns i den stora salongen och flera kända namn fanns på plats.

– Daisy Grace var kul och galet. Det var mycket kändisar på första raden och på catwalken, säger Emma Danielsson, Expressens moderedaktör och fortsätter:

– Visningen avlutades med Alex och Sigge i smoking tillsammans med Caroline Winberg innan hela catwalken blev till ett disko. Det blev stående ovationer för första gången på modeveckan.

 

LÄS MER: Här är kläderna som hyllas på modeveckan

 

Besökarna visar upp höstens trender

De tidigare visningarna har även sett stjärnfyllda front rows. Bland andra Jessica Almenäs, Cissi Fors och Ebba Kleberg von Sydow har besökt visningarna under modeveckans första två dagar.

Modedesignerna visar upp sina kollektioner inför nästa vår och sommar, men på de stilsäkra besökarna kan man se vilka trender som gäller i höst. Programledaren Jessica Almenäs är en av dem som har koll på höstens trender, mycket tack vare sin stylist Sara Biderman.

– Jag har lärt mig av Sara att man helst ska ha en skjorta med lite utsvängda armar, volanger. Mycket stora stickade tröjor. Rosa, ska man också ha. Jag kommer att gå all in på rosa. Jag passar i rosa, alla gör kanske inte det, sa TV4-profilen till Expressen under måndagen.

 

LÄS MER: Jessica Almenäs avslöjar sin nya stil

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.