”Nyhetsmorgon”-profilen Victoria Skoglunds nya liv

Ur arkivet: Niklas pik till Jenny: "Gör ju du hela tiden"
Skoglund och Johan Petersen har sagt ja till varandra.
Foto: Instagram.
Victoria Skoglund syns med jämna mellanrum i TV4.
Foto: HAMPUS ANDERSSON/DN/TT / DN TT NYHETSBYRÅN
Här i ”Nyhetsmorgon”.

Hipp hurra för TV4-profilen Victoria Skoglund som har fyllt 54 år. 

Dagen till ära berättar hon hur livet har förändrats genom åren. 

”Jag bokar tid hos hudterapeuten för brynplock, inte för att det blir bättre, utan för att jag inte ser brynfan längre”, skriver Skoglund på Instagram. 

I dryga 18 år har Victoria Skoglund, 54, varit TV4:s trädgårdsmästare. Hon hamnade där efter att journalisten och programledaren, Jenny Strömstedt, 49, som då arbetade som redaktör på kanalen tog kontakt med henne. I dag syns hon med jämna mellanrum i bland annat ”Nyhetsmorgon”. 

Under förra året fick hon och maken Johan Petersen äntligen säga ja till varandra – något Victoria Skoglund berättade i sin podcast ”Röda vita rosen” som hon har med just Jenny Strömstedt. 

– Sista veckorna här har jag faktiskt känt mig tokkär, sa hon och fortsatte: 

– Jag har bestämt mig att nu är det Johan jag vill leva med resten av mitt liv. Vi pratar mycket om åldrandet, vad vi vill göra när vi blir lite äldre. Vi trivs tillsammans, har roligt ihop och det har varit nyckeln i vår relation, vi skrattar väldigt mycket.

Ändringarna med åren

Nu har Skoglund fyllt 54 år och berättar hur livet har förändrats genom åren. 

”Jag har slutat köpa antirynkkrämer och lägger i stället pengarna på en dyr flaska bubbel. Håller för näsan när jag hoppar från bryggan. Och ja, jag kan bli en smula skeptisk om läkaren är för ung”, skriver hon på Instagram och berättar att det har hänt att hon ibland ringt till en restaurang för att se om de spelar för hög musik efter klockan 18.

https://www.instagram.com/p/CeDOY6qDTXP/?utm_source=ig_web_copy_link

”Undviker skrattanfall”

Men det är inte det enda som har ändrats: 

”Jag bokar tid hos hudterapeuten för brynplock, inte för att det blir bättre, utan för att jag inte ser brynfan längre! Mitt mest googlade ord under 2022 är broddar och svalt täcke. Jag undviker om möjligt skrattanfall om jag är kissnödig”, fortsätter Skoglund. 

Och en sak står fortfarande kvar: 

”Jag lever i livet och tänker fortsätta vara en kryddig glad människa”, avslutar TV4-profilen på Instagram. 

”Vill dela med mig av min passion”:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.