Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Nyhetsmorgon”-profilen Victoria Skoglunds kärleksförklaring till maken Johan Petersen

Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: HAMPUS ANDERSSON/DN/TT / DN TT NYHETSBYRÅN

Efter att ha känt sig tokkär gifte sig ”Nyhetsmorgon”-profilen Victoria Skoglund med sin Johan Petersen under förra året. 

Nu berättar hon om sin kärlek för honom på Instagram. 

”Ibland förstår jag inte vad han säger ( från Skåne ) men det gör inget för han är så jädra snygg”, skriver trädgårdsmästaren. 

I dryga 18 år har Victoria Skoglund varit TV4:s trädgårdsmästare. Hon hamnade där efter att journalisten och programledaren, Jenny Strömstedt, som då arbetade som redaktör på kanalen tog kontakt med henne.

Under förra året fick hon och maken Johan Petersen äntligen säga ja till varandra – något Victoria Skoglund berättade i sin podcast ”Röda vita rosen” som hon har med just Jenny Strömstedt. 

– Sista veckorna här har jag faktiskt känt mig tokkär, sa hon och fortsatte: 

– Jag har bestämt mig att nu är det Johan jag vill leva med resten av mitt liv. Vi pratar mycket om åldrandet, vad vi vill göra när vi blir lite äldre. Vi trivs tillsammans, har roligt ihop och det har varit nyckeln i vår relation, vi skrattar väldigt mycket.

https://www.instagram.com/p/Cbg_IuFsLTH/?utm_source=ig_web_copy_link

 ”Ibland förstår jag inte vad han säger”

Och nu, på maken Johan Petersens födelsedag, skickar hon en kärleksförklaring till honom. Med en drös bilder skriver trädgårdsmästaren att maken är bra på det mesta: 

”Fånga ormar och kyssas. Han är komplimangernas mästare och tycker jag är snygg även när jag har influensan. Och han säger att jag är charmig när jag åker till jobbet med tröjan bakochfram och tandkräm runt munnen. Det är bra att han inte är så noga med sånt”.

Victoria Skoglund säger också att hennes kärlek är snäll och skrattar alldeles för högt åt sina egna skämt. 

”Han gråter när djur far illa och köper alltid den dyraste kattmaten han kan hitta. Ibland förstår jag inte vad han säger ( från Skåne ) men det gör inget för han är så jädra snygg och har fint hår som doftar grönt äpple”, fortsäter hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.