Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya vändningen i stjärnornas skilsmässa

Jennifer Garner och Ben Affleck skjuter upp sin skilsmässa.Foto: Lionel Hahn / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS
Paret gick ut med att de skulle skilja sig redan 2015, men har nu bestämt sig för att jobba på sitt äktenskap.Foto: X17online.Com / X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Jennifer Garner och Ben Affleck skjuter upp sin skilsmässa, säger uppgiftslämnare till People.

Paret gick ut med att de skulle skilja sig redan 2015, men har nu bestämt sig för att jobba på sitt äktenskap.

– Jen skjuter upp skilsmässan, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Jennifer Garner, 44, och Ben Affleck, 44, har legat i skilsmässa i över 1,5 år, efter uppgifter om Afflecks otrohet och problem med spelmissbruk.

Men nu skjuter paret upp skilsmässan. I stället ska de försöka jobba med sina problem.

– Jen skjuter upp skilsmässan. Hon vill verkligen lösa saker med Ben. De försöker ge det en till chans, säger en uppgiftslämnare till People.

Personen, som är nära det kända paret, menar att det var ett gemensamt beslut att inte skilja sig just nu.

– Det finns alltid en chans till försoning. De älskar varandra. De älskar också verkligen sina barn, och barnen älskar sina föräldrar, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

 

LÄS MER: Efter otroheten – nu hyllar Affleck exfrun

 

Jennifer Garner och Ben Affleck på semester med barnen

 

LÄS MER: Nya beskedet efter missbruksryktet

 

Det var dagen efter Oscarsgalan som föräldrarna samlades för yngsta sonen Samuels femte födelsedag, tillsammans med barnen Violet, 11, och Seraphina, 8.

– Flickorna hade slagit in presenter till Samuel. De åt tårta, och alla verkade lyckliga, säger en uppgiftslämnare till People.

Parets beslut att försöka ge sitt förhållande en ny chans har inte varit helt lätt - de har varit nära att slänga in handduken flera gånger.

Men sedan Affleck och Garner gick ut med sin separation i 2015, så har de fortsatt vara nära varandra, ofta tillsammans med barnen. De har till och med åkt på semester tillsammans, både till Paris och i Montana.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.