Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya uppgifter om Whitneys kärleksliv

Whitney Houston.
Whitney Houston med dottern Bobbi Kristina Brown.Foto: JEN LOWERY / SPLASH NEWS / JEN LOWERY / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Whitney Houston.Foto: MARK LENNIHAN / AP
Whitney Houston.Foto: MIKE BLAKE / SCANPIX SVERIGE AB , REUTERS

Whitney Houston levde i ett lesbiskt förhållande med sin assistent - men drevs bort från stjärnan.

Det menar nu nära vänner till artisten i en ny dokumentär, skriver The Mirror.

– Om hon hade stannat kvar, så hade nog Whitney fortfarande levt också, säger skaparen bakom dokumentären, Nick Broomfields.

Världsstjärnan Whitney Houston dog 2012, när hon drunknade i ett badkar efter att ha tagit droger.

Men nu kommer en ny dokumentär om sångerskan - "Whitney: Can I Be Me" - där vänner och familj menar att det inte hade behövt sluta som det gjorde för Whitney Houston.

Enligt uppgifter till dokumentärfilmaren Nick Broomfields så var Whitney Houston i ett lesbiskt förhållande med sin assistent Robyn Crawford, som hon jobbade tillsammans med i 20 år. 2000 slutade Crawford jobba med artisten, och ska enligt uppgift ha blivit borttvingad av Whitney Houstons mamma Cissy.

Vänner till "I will always love you"-stjärnan tror att Whitney hade överlevt om hon hade fått leva öppet med Robyn Crawford, och vara ärlig angående sin sexualitet.

 

LÄS MER: Sanningen om Whitneys missbruk

 

Whitney Houstons vän: "Tror hon var bisexuell"

 

LÄS MER: Whitney Houston hittades död i natt

 

Houstons exmake Bobby Brown har också uttryckt åsikten att Whitney Houston hade överlevt om hon fått erkänna att hon var bisexuell - och menar också att han och Robyn Crawford slogs om Whitney Houstons kärlek.

– Jag tror inte att hon var homosexuell, jag tror hon var bisexuell. Robyn gav henne en trygg plats, där Whitney hittade trygghet och tröst, säger nära vännen Ellin i dokumentären, skriver The Mirror.

Robyn Crawford, 56, är nu gift och har barn, och har valt att inte vara med i dokumentären på grund av att "hon gått vidare med sitt liv", skriver tidningen.