Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya uppgifter – därför gjorde kändisparet slut

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden.
Travis Scott och Kylie Jenner har fått skilda vägar – anledningen ska ha haft med barn att göra. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Kylie Jenner uppges velat ha fler barn – något som Travis Scott inte var lika sugen på. Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Kylie Jenner.Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Kylie Jenner och rapparen Travis Scott har gått skilda vägar, och fortsätter dela vårdnaden om dottern Stormi.

Nu kommer det fram att anledningen till att paret gick skilda vägar var att Jenner ville ha fler barn – något Scott motsa sig.

– Kylie ville ha en till bebis men det ville inte Travis, säger en uppgiftslämnare till US Magazine.

Kylie Jenner, 22, och Travis Scott, 28, kom inte överens under sin sista tid som ett par. Medan sminkmogulen ville att paret skulle utöka familjen med ett till barn, så ville rapparen fokusera på sin karriär – något som i slutändan gjorde att de gick skilda vägar.

– Kylie ville ha en till bebis men det ville inte Travis, säger en uppgiftslämnare till US Magazine.

En uppgiftslämnare till US Magazine menar att uppbrottet kom som en överraskning – när paret tagit sig igenom värre svårigheter i sin relation tidigare. Tidigare i år bråkade paret ordentligt när Kylie Jenner misstänkte att pojkvännen var otrogen, och smygkollade i hans mobil.

– Det är förvånande att de gjorde slut för de har gått igenom värre. När hon gick igenom hans telefon i februari, det var värre.

Ville leva olika liv

Samtidigt verkar det inte ha varit bristande känslor som gjorde att det kända paret gick skilda vägar – utan snarare deras vitt skilda livsstilar. Kylie Jenner är mer familjeorienterad och har helt andra typer av rutiner än Travis Scott, som gärna jobbar till sent på kvällen.

– De är väldigt, väldigt kära, men hon är 22, och hela hennes liv är Stormi och hennes företag och hennes familj. Hon vill inte bli en vanlig rappar-fru. Han är fortfarande ung och hänger sent i sin musikstudio. Hon går vanligtvis och lägger sig tidigt. De har olika livsstilar, säger uppgiftslämnaren till US Magazine.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.