Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya teorin – sju år efter att Robyn försvann från rampljuset

Robyn är på tapeten igen – efter att inte ha släppt ett album på sju år. 

En konspirationsteori som startade bland den svenska världsstjärnans fans har nu blivit viral – och många chockeras över dess betydelse.

"Jag satte mig ner och tänkte igenom hela mitt liv", skriver ett fan på Twitter.

Det har varit tyst om Robyn i flera år. Efter superstjärnans succé med albumet "Body Talk" har hon inte släppt en låt på sju år. 

Men nu är hon återigen i rampljuset – efter att en teori om hennes låtar har spridits som en löpeld på sociala medier. 

Teorin handlar om två av Robyns absolut populäraste hits: "Call Your Girlfriend" och "Dancing on my Own". Båda är med på albumet "Body Talk" som släpptes 2010 – och nu har den uppseendeväckande konspirationsteorin tagit rejäl fart på internet, skriver Buzzfeed News.

 

LÄS MER: Robyn ställde in: "Är förkrossad" 

 

Två låtar – en natt

Teorin, som lanserades på Twitter av användaren Sam Natale, går ut på att de två låtarna egentligen handlar om samma natt – men ur två olika perspektiv. 

I "Call Your Girlfriend" beskrivs en person ska göra slut med sin flickvän och gå vidare. "Dancing on my Own" handlar om en person som står ensam på ett dansgolv – och ser sin kärlek kyssa en ny person.

 

LÄS MER: Premiär för ny låt av Robyn i "Girls"

 

Robyns dolda budskap

Nu menar fansen att de två låtarna egentligen handlar om samma natt – men ur två olika perspektiv. Den hjärtekrossade tjejen i "Dancing on my Own" ser hur personen i "Call Your Girlfriend" bedrar henne – om teorin stämmer.

Trots att Robyn inte har kommenterat teorins äkthet befinner sig många fans i chock. Många väljer att uttrycka sina känslor på mikrobloggen Twitter:

Hur har jag inte förstått det här?

En annan kräver drastiska åtgärder:

Det här behöver analyseras.

Vissa upplever konspirationsteorin som världsomvälvande:

Jag satte mig ner och tänkte igenom hela mitt liv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.