Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya skräckfyndet hos Michael Jackson

I går kom avslöjandet att barn- och djurporr hittats på Michael Jacksons ranch i Neverland år 2003.Foto: Dave Hogan / GETTY IMAGES / ALL OVER PRESS / GETTY IMAGES GETTY
Neverland. Foto: Chris Carlson / AP

På tisdagen kom avslöjandet att barn- och djurporr hittats på Michael Jacksons ranch i Neverland år 2003. Bilderna ska han enligt uppgifter ha visat för unga pojkar.

Nu har Radaronline publicerat en video från tillslaget som visar flera oroväckande föremål – däribland dockor i vuxen storlek.

– De här dokumenten visar Jackson som ett manipulativt, drog- och sexberoende rovdjur, säger en utredare i fallet till Radaronline.

Även om Michael Jackson dog för sju år sedan fortsätter hans hemligheter att komma till ytan.

Under ett tillslag på "Kungen av pops" ranch Neverland i Santa Barbara hittades stora mängder av pornografiskt material – däribland djurtortyr, sadomasochism och även barntortyr.

Radaronline som tog del av materialet först har också publicerat en video från tillslaget som aldrig tidigare visats för allmänheten.

Polis på Michael Jacksons ranch

På videon går 70 poliser runt på Michael Jacksons ranch. De hittar ett plottrigt rum fullt med leksaker och porslinsdockor. I filmen går de också förbi flertalet dockor i vuxenstorlek. Ingången till huset pryds av julgranar och i slutet av filmen hittar de en gömd dörr i källaren.

 

LÄS MER: Jackson firade födelsedagen med tecknad film

 

Tillslaget skedde i november 2003 och var en del av den barnsexhärva Michael Jackson påstods vara inblandad i.

När poliserna stormade huset fann de förutom porren också droger mot sexberoende.

En privat utredare med kunskap om fallet säger till Radar Online att "Thriller"-sångaren även använde bilder på sitt syskonbarn i underkläder, för att göra andra barn upphetsade.

 

LÄS MER: "Jag hade en relation med Michael Jackson"

 

80 filmer och hårddiskar hittades i tillslaget och även rapporter, lappar och dagböcker togs om hand.

– De här dokumenten som hittades av polisen av Santa Barbara County Sheriff's Department målar upp en mörk och skrämmande bild av Jackson, säger en utredare i fallet, till Radaronline och fortsätter.

– De här dokumenten visar Jackson som ett manipulativt, drog- och sexberoende rovdjur.

Michael Jackson påstås ha utfört flertalet övergrepp på barn i sin ranch Neverland.

Radaronline påstår att Michael Jackson ska ha betalat ut nästan 1,6 miljarder kronor till 20 offer, i utbyte mot tystnad. Han var 50 år när han hittades död av en överdos av narkosmedel.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.