Fansen är nu oroade för Lindsay Lohan. Foto: Stefania D'Alessandro / GETTY IMAGES FOR LUISAVIAROMA GETTY IMAGES EUROPEFansen är nu oroade för Lindsay Lohan. Foto: Stefania D'Alessandro / GETTY IMAGES FOR LUISAVIAROMA GETTY IMAGES EUROPE

Fansen är nu oroade för Lindsay Lohan.

 Foto: Stefania D'Alessandro / GETTY IMAGES FOR LUISAVIAROMA GETTY IMAGES EUROPE
På en röda mattan-tillställning i Italien syntes stora blåmärken och sår på skådespelerskans ben. Foto: Stefania D'Alessandro / GETTY IMAGES FOR LUISAVIAROMA GETTY IMAGES EUROPEPå en röda mattan-tillställning i Italien syntes stora blåmärken och sår på skådespelerskans ben. Foto: Stefania D'Alessandro / GETTY IMAGES FOR LUISAVIAROMA GETTY IMAGES EUROPE
På en röda mattan-tillställning i Italien syntes stora blåmärken och sår på skådespelerskans ben. Foto: Stefania D'Alessandro / GETTY IMAGES FOR LUISAVIAROMA GETTY IMAGES EUROPE
Hon skadade sig på en resa i Turkiet nyligen. Foto: David Tonnessen,Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSHon skadade sig på en resa i Turkiet nyligen. Foto: David Tonnessen,Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Hon skadade sig på en resa i Turkiet nyligen. Foto: David Tonnessen,Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Det var när hon skulle slänga i ett ankare som hon gjorde sig illa. Foto: Richard Young /Rex / RICHARD YOUNG /REX REX FEATURESDet var när hon skulle slänga i ett ankare som hon gjorde sig illa. Foto: Richard Young /Rex / RICHARD YOUNG /REX REX FEATURES
Det var när hon skulle slänga i ett ankare som hon gjorde sig illa.  Foto: Richard Young /Rex / RICHARD YOUNG /REX REX FEATURES

Nya skräckbilden på Lindsay Lohan

Publicerad

Här är nya oron för stjärnan Lindsay Lohan, 30.

På en röda mattan-tillställning i Italien syntes stora blåmärken och sår på skådespelerskans ben.

Lindsay Lohan har haft ett jobbigt 2016. För bara några månader sedan riskerade hon att hamna i personlig konkurs – om hon inte betalade sin hyra på 850 000 kronor.

Stjärnan befann sig då i en personlig kris.

– Hela situationen är väldigt tragiskt, säger en vän till stjärnans expojkvän till Egor Tarabasov, till Daily Mail.

Det var i somras som Lindsay Lohan lämnade sin fästman Egor Tarabasov, efter att hon öppnat upp om att hon blivit slagen av honom. Uppmärksammade bilder från parets semester i Grekland visade hur Tarabasov höll ett hårt tag om Lindsay Lohan och att de bråkade och skrek.

 

LÄS MER: Lindsay Lohan om våldsamma relationen

 

Efter uppbrottet var Lindsay Lohan med om en allvarlig båtolycka där hon skadade sitt finger. Det var på en båttur i Turkiet som hon skadade sig när hon skulle kasta ankar.

Lindsay Lohan fastnade i repet till ankaret och toppen av hennes finger skars då av. Skådespelerskan drogs ner i vattnet innan hon lyckades ta sig loss. Efter det åkte hon sig snabbt till sjukhuset för att opereras.

"Det gör så ont", skrev stjärnan på snacphat.

Nu, några månader efter båtolyckan, har stjärnan återigen skapat rubriker.

 

LÄS MER: Efter anklagelsen – Lindsay Lohan gravid

Blåmärken och sår på benen

Uppmärksammade bilder på Lindsay Lohan vid en röda mattan-tillställning i Italien, har fått flera att undra hur hennes hälsa är.

På fotona syns det hur Lindsay Lohans ben är fulla med blåmärken och skrapsår.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag